Снимки сравняват камерите на Galaxy S10 и Galaxy S20

Остават броени часове до премиерата на новата серия смартфони на Samsung Galaxy S20, но това не слага край на изтичането на информация за тях. Благодарение на Макс Уайнбах от XDA Developers вече разполагаме и със снимки, заснети с Galaxy S20 и Galaxy S20+. Първите кадри са в нощeн режим и съпоставят Galaxy S10 с Galaxy S20.

Препоръчани оферти

Снимките, направени с новия модел, са доста по-ясни и с по-добра експозиция и ниво на детайлите. Освен това изглежда устройството контролира по-добре баланса на бялото и в снимките няма толкова жълти оттенъци.

Следващото сравнение е на снимки на закрито и пак противопоставят същите модели. Тук обаче нещата са различни, като кадърът от S10 изглежда по-добре и с повече детайли. Снимката от Galaxy S20 не е добре експонирана, а освен това е приложена по-агресивна техника за премахване на шума. Възможно е обаче да става дума за кадър с ултраширокоъгълния обектив, а освен това и софтуерът на камерата е ранна версия.

Последните снимки са заснети с Galaxy S20+, като първата от тях е направена със 108-мегапикселовия Nonacell сензор и вероятно е използвана технология за сливане на 9 пиксела в един. Втората е направена с 30-кратен хибриден зуум и макар да не е съвсем отчетлива в нея се виждат и надписите с по-малък шрифт.