Представянето на Xiaomi Mi MIX 2 ще е на 11 септември

Събитието на Xiaomi на 5 септември, което е свързано с глобалната премиера на флагмански смартфон с двойна камера, най-вероятно ще е посветено на модела Mi 5X. И все пак няма да се наложи да чакаме много за представянето на безрамковия Mi MIX 2, защото компанията обяви в китайската социална мрежа Weibo, че ще анонсира устройството на 11 септември. Датата едва ли е избрана случайна, защото на 12 септември очакваме събитието на Apple, на което ще видим три нови модела iPhone и един от тях ще бъде безрамков. По този начин Xiaomi ще се опита да си осигури част от вниманието на медиите, което на 12 септември ще бъде изцяло фокусирано върху американската компания.

Препоръчани оферти

Аксесоари за:

Изображението съдържа очертанията на смартфон с дизайн, който съответства на споделения по-рано този месец от дизайнера Филип Старк. Очаква се устройството да увеличи още повече площта от предния панел, която е покрита от екрана, а според слуховете неговият диагонал може да се свие до 6” от 6,4” в Mi MIX. В същото време компанията може да избере съотношение 18:9 за създаването на по-ергономичен дизайн. Сред другите очаквани характеристики са чипсет Snapdragon 835, 6GB/8GB RAM, 128 GB/256 GB вградена памет и батерия с капацитет 3400mAh.

Източник: MIUI

 • Споменаха нещо за Mi Mix 2 International Network за около долар на ден. Интересна идея, да види кои са 60-те страни в които ще се предлага.
  mobili
 • Утре е денят.
  julianjulian10
 • Поне от към то цена. 3 пъти по-евтин с 30% по-слаби параметри и два пъти по-силна батерия(това е хипотеза само).
  velnsl
 • Да та напрайми един модератор а?
  Диян
 • [Quote]Браво! Ще ги засенчи всички. [/Quote] Браво! Още една подобна тема : http://www.mobilebulgaria.com/forum/read/post/542533/xiaomi-насрочи-официалното-представяне-на-mi-mix-2-за-11-ти-септември
  KuKeR