Премиерата на Samsung Galaxy Note20 ще е крайно необичайна

Премиерата на Samsung Galaxy Note20 ще е крайно необичайна

Пандемията промени много неща, включително и премиерите на нови продукти. Производителите нямат друга опция освен да представят своите устройства виртуално, за да не събират на едно място хиляди партньори, представители на медии и други гости. По всичко личи, че такава ще бъде и следващата премиера на флагмански продукт от Samsung.

През февруари Samsung реши да направи премиера на серията Galaxy S20 пред 3000 гости в Сан Франциско, а броени дни по-късно стана ясно, че тазгодишното издание на Мобилния конгрес ще бъде отменено заради коронавируса. През втората половина на годината корейците ще ни запознаят със следващите модели Galaxy Note, но тази година за първи път в историята Unpacked събитие ще бъде изцяло онлайн.

Това разкриват източници Korea Herald, които добавят, че премиерата ще бъде през август, което следва досегашната практика на компанията. Това решение на Samsung едва ли е изненадващо на фона на големия брой заразени в САЩ и особено в Ню Йорк, където според първоначалния план е трябвало да бъде представена серията Galaxy Note20. На същото събитие очакваме да видим и Galaxy Fold 2.

Източник: Korea Herald