Премиерите на Huawei на IFA включват два смартфона и таблет

Премиерите на Huawei на IFA включват два смартфона и таблет

Вече се заговори, че по време на пресконференцията на Huawei преди началото на изложението IFA по-късно тази седмица няма да видим очакваните модели Mate S2 и Mate 9, а вместо това компанията ще представи напълно нова серия в средния ценови сегмент, която ще се казва Nova и ще е ориентирана към женската аудитория. Потвърждение на това дойде от Ивън Блас, който в Twitter публикува информацията, че на събитието ще дебютират смартфоните Nova и Nova Plus и таблета MediaPad M3.

Заедно с това шефът на Huawei Device Ричард Ю използва китайската социална мрежа Weibo, за да пусне тийзъри за два телефона, които най-вероятно са въпросните представители на серията Nova. От информацията става ясно, че те ще бъдат представени на 1 септември в Берлин, но засега няма повече подробности за двата модела. Снимките показват малко от устройствата и ни се струва, че разкриват наличието на метални рамки, но за повече ще се наложи да изчакаме до 1 септември.

Ново

Сайтът на Huawei също включва подобен тийзър с кратко видео, а освен това в Twitter бяха публикувани още няколко изображения, които можете да видите след текста.