При преминаване към HarmonyOS се запазват всички данни

При преминаване към HarmonyOS се запазват всички данни

Наскоро научихме, че представената миналата седмица операционна система на Huawei, HarmonyOS 2.0, вече се използва на над 10 милиона устройства в Китай. Междувременно в интервю, представител на компанията споделя важни детайли относно процеса по преминаване към новата платформа.

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Това, което засяга най-сериозно потребителите е възможността за запазване на данните след ъпгрейд от актуалната EMUI. Това е възможно, като всички данни, включително игри, снимки и приложения преминават към HarmonyOS.

Информацията е за пазара в Китай, като предстои да видим какво ще се случи с международните устройства, които все още имат достъп до услугите и приложенията на Google. След процеса по смяна на платформата AppGallery става основен магазин за приложения.

Източник: IT Home

 • И какво по-различно виждаш в случая, като Хуавей ще предлага на потребителите ребрандиран Андроид? А, вече ще се събира информация за теб, не в Щатите, а в Китай.... е това си е друго нещо.
  board
 • Време е някой да секне малко Гугъл е Епъл. Влиянието им става гигантско. И не са конкуренти , те играят една игра. Играта е - човекът като пазарска количка. Събира се информация, после с нея се формира т. нар. пазарна култура - масови целенасочени внушения да се влияе върху желанието за купуване на стоки. Ако някой не ги прекъсне тия процеси, всички ще станем едни банкомати с различен цвят на очите. Затова, пожелавам успех и кураж на всеки, който им ограничи влиянието.
  propov
 • Време е някой да секне малко Гугъл е Епъл. Влиянието им става гигантско. И не са конкуренти , те играят една игра. Играта е - човекът като пазарска количка. Събира се информация, после с нея се формира т. нар. пазарна култура - масови целенасочени внушения
  propov
 • Ми Apple си бяха върха още от първия iPhone - бяха и са класи над другите. А Андроида и сега си е дърво, хахах! ПС: Горната статия показва, че това ковидско недоразумение Хармони е поредния гаден форк на Андроид, щом данните се запазват - нещо, което жълтите отричаха. Не, че ни изненадва, де. Щом е от там, все е копирано.
  strikercho
 • Някой спомня ли си първите стъпки на андройда?
  А някой спомня ли си първите стъпки на ябълките? А???
  Дали бяха върха.?
  geleto_
 • време е да има някой сериозен конкурент на Андроид Е какъв конкурент на Андроид, като Хармонито си е просто модификация на Андроид?
  board
 • Те си го харесват този интерфейс там, супер популярен е на много различни телефони като скин и т.н. Не ги съдя, като им харесва тяхна си работа, въпроса е да има конкуренция ... на мен лично Windows-a много не ми допадаше, но много кофти ги блокираха app-developeрите на големите апликации като вайбър whatsapp и т.н. Тях няма ли ги трудно е да се пробие просто защото на хората им трябват ...
  tixooo
 • Лично аз силно се съмнявам. Мен ме е яд за Windows mobile. Той беше истинска конкуренция.
  Сега като гледам интерфейса в нета на тази китайска ОС, по-скоро ми припича на кражба на iOS, отколкото нещо сериозно и конкурентно.
  Spikul
 • време е да има някой сериозен конкурент на Андроид и на Apple, хайде дано им се получи че ми писна от едно и също. Може и да направят нещо интересно кой знае.
  tixooo