Приложението Hangouts ще може да работи и с SMS

Приложението Hangouts ще може да работи и с SMS
С представянето на Nexus 5, което очакваме по-късно този месец, Google ще обнови и някои от основните приложения в Android. Това подсказва информация на Android Police, от която разбираме, че тогава ще бъде премиерата на обновената версия 1.3 на приложението Hangouts. От публикуваните екранни изображения става ясно, че сред новите допълнения ще е възможност за работа с SMS и MMS съобщения и дори за споделяне на видео, а получените текстови съобщения ще бъдат означени като дошли SMS за по-лесното им различаване.

Има и опция за изключване на тази функционалност. От сайта спекулират, че Google може да реши да изключи стандартното приложение за съобщения от Nexus 5 и вместо него да остави Hangouts, което ще предлага същата функционалност. Засега не е ясно кога ще бъде представена новата версия, но не е изключено това да стане с анонса на Android 4.4 и Nexus 5.

http://www.androidpolice.com/2013/10/07/all-but-confirmed-google-hangouts-1-3-screenshots-suggest-smsmms-integration-video-sharing-capabilities/

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Иновативните възможности на EON от VIVACOM