Приложението на Bulsatcom вече и в AppGallery

Приложението на Bulsatcom вече и в AppGallery

Каталогът на AppGallery продължава да се увеличава с популярни локални приложения и от няколко дни в него може да се открие и BulsatcomTV. То е добре познато на всички потребители на телевизионната услуга на Bulsatcom, защото им позволява да гледат каналите, за които са абонирани, и през мобилни устройства.

Приложението е включено към всеки един активен абонамент за телевизионна услуга независимо дали е сателитна или интерактивна IPTV. За да се възползвате от него, е необходимо просто да направите безплатно профил в сайта Bulsatcom, а едновременно може да гледате на толкова устройства, колкото приемника заплащате към основния ТВ план.

С приложението можете да гледате в реално време телевизия независимо от типа интернет връзка (оптична, Wi-Fi, 3G, 4G), наличен е интерактивен програмен справочник (EPG), а на разположение имате изобилие от новинарски, филмови, музикални, спортни и детски канали. BulsatcomTV е достъпно от целия свят, но някои от каналите може да не излъчват в отделни райони.

  • Най-доброто нещо на булсатком
    oska