Приложението на VOYO вече в Huawei AppGallery

Приложението на VOYO вече в Huawei AppGallery

Магазинът за приложения Huawei AppGallery разширява предложенията си с повече съдържание, а заедно с това се увеличават и неговите потребители. Така например през април е отчетен трикратен ръст на активните потребители на годишна база до 625 113. Компанията се опитва да добавя в услугата повече локално съдържание и особено най-популярните местни приложения на пазарите, в които оперира.

Точно такова е приложението на онлайн платформата VOYO.BG, което вече е налично в AppGallery. Както сигурно вече знаете, то предлага богато видео съдържание, което е на един клик разстояние и без рекламни паузи, а освен това е достъпно по всяко време. Част от видеотеката на VOYO.BG са над 500 филма от различни жанрове, детски и документални филми, риалити формати и развлекателни предавания.

Онлайн платформата предлага и ексклузивен достъп до спортни събития на живо, а освен това предлага телевизионните и радио каналите на bTV Media Group. Най-верните фенове могат да гледат и популярни сериали от каналите на групата преди излъчването им в ефир. Филмовите заглавия във видео каталога се подновяват всяка седмица.