Продажбите на iPhone могат да достигнат 50 милиона до края на годината

Продажбите на iPhone могат да достигнат 50 милиона до края на годината
Както обикновено, анализаторите обръщат подобаващо внимание на продуктите на Apple и прогнозите за техните продажби. Само през първия уикенд от старта на продажбите на iPhone 5 бяха продадени 5 милиона броя, но прогнозите до края на септември са за между 8 и 10 милиона продажби. Въпреки недостатъчните количества, както често се случва при пускането на нови продукти на Apple, от J.P. Morgan очакват през четвъртото тримесечие на 2012 г. общите продажби на iPhone да достигнат 50 милиона броя. За третото тримесечие пък прогнозите са за 25 милиона телефона, като увеличението в края на годината е, разбира се, заради iPhone 5. От агенцията дори имат и прогнози за 2013 г., когато според тях Apple ще продадат 200 милиона броя от смартфона.

Аксесоари за:
 • [Quote]И какво?! Ще замените вашият iPhone 4 с iPhone5, само заради половин инч? Дано само и жена ви не мисли по този начин!"[/Quote](woo):D:D:D:D
  rado243
 • [Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GHwPzVR0a1w&feature=relmfu[/Youtube](woo):D:D:D Ох горките садомазоайбанмазохисти, да чакат по опашки да вземат нещо догонващо и кастрирано от към функционалност, нямам друго обяснение освен че, за да си айбанфонфен си е чиста диагноза Всички тези психично болни, извратено влюбени и пристрастени до лудост хора са за лечение. (no)(no)(no):X(woo):S
  Beчния
 • [Quote]ако потребителите са готови да дадат много пари за орязан продукт, другите компании престават да се надпреварват да внедряват нови неща[/Quote] Това не е вярно. Думата е конкуренция. Питай който и да е предприемач какво имам предвид [B]Няма орязани продукти, а такива с предназначение![/B] Както има състезателни коли, така има товарни, транспортни и т.н. Най-бързата състезателна кола и най-ефективния пикап се различават по характеристиките на моторите си, нали? Ако епъл си подкара ОС-а бърху маша за коса поради ниските й хардуерни изисквания, какво ще правим? Представи си, че Андроид не може да тръгне там! Айде сега пак прогрес!
  spe
 • [Quote]всяко друго хай енд устройство с андроид, ще е винаги по пълноценно за мен от, какъвто и айфон да излезе![/Quote] Всичко наред ли е искам да попитам?
  spe
 • ми как няма стигнат 50 милиона http://www.youtube.com/watch?v=BMsLArefSOw&feature=player_embedded Хамериканците сън не спят да го докопат :|
  mirror
 • Айде отново - който има айфон непременно е овца, тъпанар, сноб, роб на модата и с промит от рекламата мозък. Стана банално и най-вече не е вярно. Елементарна логика е, че който твърди такива неща очевидно е на някой друг свят, може би не разбира от телефони или просто се чуди за какво да троли от скука. Просто е - ако с първия айфон такива твърдения имаха смисъл, бяха верни по същество, нека напомня, че това е вече 6-та генерация на устройството и интересът към него не само не намалява, а тъкмо обратното. Причината е елементарна - този телефон е добър. Наистина добър. Със това, без онова, надраскан, орязан - пазарът е нещото, което има значение, а пазарът това са потребителите - 200 милиона души просто не могат да грешат до един.
  samoznai
 • Айфон се купува не защото е функционален а, защото е Епъл! Повечето заблудени Епъл-фенчета го имат за моден аксесоар а не за смартфон, какъвто е. S3, HTC One X, и всяко друго хай енд устройство с андроид, ще е винаги по пълноценно за мен от, какъвто и айфон да излезе!
  Ванката
 • [Quote]Тема: Re: Продажбите на iPhone могат да достигнат 50 милиона до края на годи Автор: spe Публикувано: 27.09.2012 01:04 А тези, които купуват нокии с фенерче какви са? Това, че не си дават парите за слушалки значи ли, че са тъпи? Точно избора на потребителите дирижира цените на техниката. Това е и причината за флуктуациите (не се сетих за правилната дума) в цените на Андроид слушалките. [/Quote] Точно това казвам - ако потребителите са готови да дадат много пари за орязан продукт, другите компании престават да се надпреварват да внедряват нови неща и започват да копират модела на Епъл защото виждат, че със тази стратегия, незнайно защо" хората спят пред магазините, за да си купят орязан , но моден продукт. [Quote]Когато започнеш работа ще разбереш, че производителя може да качи цената на продукта дори когато снижава производствената му себестойност.[/Quote] А какво искаш да кажеш с това ? Към момента имам повече от 12 години трудов стаж :)
  kiko7772
 • Ох горките садомазоайбанмазохисти, да чакат по опашки да вземат нещо догонващо и кастрирано от към функционалност, нямам друго обяснение освен че, за да си айбанфонфен си е чиста[B] диагноза[/B](whistle)(cyber) Всички тези психично болни, извратено влюбени и пристрастени до лудост хора са за лечение.
  Beчния
 • А тези, които купуват нокии с фенерче какви са? Това, че не си дават парите за слушалки значи ли, че са тъпи? Точно избора на потребителите дирижира цените на техниката. Това е и причината за флуктуациите (не се сетих за правилната дума) в цените на Андроид слушалките. Цените на Андроида падат бързо, защото самите производители на хардуер девалвират пазара. Не на платформата, а на това, че устройствата са достъпни. В което няма нищо лошо. Хейтърите се раждат не от "затворената и орязана еко-система", а от факта, че не могат да имат нещото! Защото производителя е монополист в ОС и в слушалката, която поддържа ОС-а! Предполагам, че това е и причината ползвани или стари модели слушалки да поддържат цена по-висока от Андроиди. Гроздето е кисело! В тоя форум има няколко айфона накръст и затова се дразня от коментарите по картинка. "Щом не мога да го имам, значи нямам нужда от него или е скапано -> Android rullz". Да ви кажа писна ми да си чакам андроид ъпдейта до ICS или JB. Кой иска да купи нещо ново и да не е сигурен колко време ще му "бутат" ъпдейти по въздуха, а след 2 месеца на пазара да са налични слушалки с нов софтуер. По този начин се стимулират продажбите на слушалки. И понеже БГ не произвежда такива, значи сме прецакани... Ще кажете - "що не го рутнеш батенце"? Еми щото искам да го ползвам, а не да го "правя"! Да де, знаем, че Андроид е 65% от пазара - това няма как [Quote]да забави внедряването на повече и по-евтини технологии в смартфоните и така да се направи крачка назад в тези технологии[/Quote] Когато започнеш работа ще разбереш, че производителя може да качи цената на продукта дори когато снижава производствената му себестойност. Всички се ориентират по пазара и никой не иска да отпадне. Ако утре епъл се осере, да не мислиш, че ще ръгна с кофите? Нокия имаше своето време, после епъл, сега е андроид - НО разпилян в много непослушни слушалки. Кой знае какво ще дойде догодина. [B]Не купувайте телефон на изплащане или заради мнението на другите![/B]
  spe
 • [Quote]Ти пък какви реклами си видял в БГ и защо те притесняват такива публикации? Ръчкай си каквото имаш там... Андроид е по-рекламиран у нас! П.С. в пъти по-рекламиран! Отделно, че Виваком не предлага айфони.[/Quote] Имам предвид тъпите американски фенове на Епъл, които налагат тази лоша тенденция и на останалия свят. Мисля, че по този начин може да се забави внедряването на повече и по-евтини технологии в смартфоните и така да се направи крачка назад в тези технологии.
  kiko7772
 • Ти пък какви реклами си видял в БГ и защо те притесняват такива публикации? Ръчкай си каквото имаш там... Андроид е по-рекламиран у нас! П.С. в пъти по-рекламиран! Отделно, че Виваком не предлага айфони.
  spe