Продажбите на LG G6 в Щатите ще започнат на 7 април

Продажбите на LG G6 в Щатите ще започнат на 7 април

LG се радва на добрите продажби на G6 в родината си, но устройството тепърва ще достигне до другите пазари. Оказва се, че датата на щатската премиера ще бъде 7 април и това беше потвърдено от оператора T-Mobile, който допълва, че всички потребители, копито закупят смартфона до 30 април, ще получат безплатно и устройството Google Home с Google Assistant, което иначе струва 129 долара. Цената на LG G6 в мрежата на T-Mobile е 650 долара при сключване на двугодишен договор. Приблизително толкова ще струва и G6 в мрежата на Verizon, a предварителните поръчки се очаква да стартират утре.

Потребителите също ще получат безплатен Google Home, а някои потребители ще могат да спестят 200 долара, като върнат определени телефони. За новите клиенти на Verizon има и друг подарък – 43” телевизор LG на стойност 350 долара. При месечна вноска от 28 долара при двугодишен договор общата цена на LG G6 излиза 672 долара. Все още няма информация кога ще видим смартфона и в Европа, но очакваме това да стане към края на април, когато обаче ще започнат и продажбите на новите Samsung Galaxy S8 и Galaxy S8 Plus.

Източник: Android Central, The Verge

Ново

Verizon обяви официално, че ще стартира продажбите на телефона на 30 март. Така компанията ще има седмица преднина пред останалите американски оператори, които ще предложат телефона на 7 април.