Продажбите на Samsung Galaxy Note8 в Корея може да започнат на 15 септември

Продажбите на Samsung Galaxy Note8 в Корея може да започнат на 15 септември

Представянето на Samsung Galaxy Note8 ще бъде на 23 август, но продажбите на телефона няма да започнат преди средата на септември. Това разкрива информация от корейското издание ET News, което посочва, че в родината на компанията смартфонът ще е наличен от 15 септември. Този тайминг определено е интересен, защото преди дни се заговори, че LG също се кани да пусне в продажба V30 в Южна Корея на тази дата, така че двата модела може да се изправят в директен сблъсък. Публикацията на ET News е базирана на информация от представител на местен мобилен оператор, който твърди, че вероятността датата да се промени е минимална.

Засилена конкуренция при смартфоните с цена до 300 лв. през 2021

Засилена конкуренция при смартфоните с цена до 300 лв. през 2021

Засега не се уточнява цената на телефона, но преди време се заговори, че в Европа ще струва почти 1000 евро. Устройството ще наследи модела Galaxy Note7, който беше изтеглен от пазара заради проблеми с прегряването на батериите в малка част от произведените бройки. Периодът между премиерата и старта на продажбите е с 5 дни по-голям спрямо Galaxy Note7, но според ET News така Samsung иска да предизвика интереса у потребителите и да намали риска от недостатъчни количества в началото. В същото време експерти прогнозират, че Galaxy Note8 ще постави нови рекорди по продажби в серията, защото ще е първият нов модел в нея за последните две години.

Източник: ET News

 • Да, пари, ама и ще харчи по малко от 7
  apolon25
 • Още им... пари от миналата година, затова. :D
  muamamu1
 • Щом е закръглен и батерията е несменяема, не ми го хвали. По-добре да си остана с моят старичък NOTE 4!
  rumenotvidin
 • Хмм, изглежда в Note 8 ще има 3300mAh батерия?! При 3500mAh в S8+ не им разбирам логиката на Самсунг.
  ronnie
 • Или имаш спагети вместо пръсти или хващаш телефона с два пръста отгоре... [Quote]Тоя глупак така може да те оправдае че да не си намериш топките[/Quote] Като гледам ти бутоните на клавиатурата не можеш да нацелиш за нещо свързано камо ли пък сензора :D [Quote]да измислят оптиката и сензора да са в пирамида , и отгоре края на пирамидата да бъде триъгълен новаторски сензор[/Quote] :S :X мъкааа
  AVKansazov
 • Кога се очаква да започнат продажбите за Европа на Note 8?
  apolon25
 • Тоя глупак така може да те оправдае че да не си намериш топките . Като съм казал над камерата значи над - за най нормално достигане с показалец и с двете ръце и да се не чудиш как да си кривиш китката . Отдолу е прекалено ниско и неудобно , по лесно е при хващане веднага да го докоснеш с протегнат пръст който идва точно там . За S8+ нищо че е по голям важи същото - там потребителят просто ще свикне да го хваща по високо , въпрос на няколко опита и знаеш вече точно къде да го хванеш .При новия ноут дори можеха да измислят оптиката и сензора да са в пирамида , и отгоре края на пирамидата да бъде триъгълен новаторски сензор .
  gergoff
 • [Quote]сензора на S8 трябва да бъде над камерата точно по средата[/Quote] НАД камерата??? Ти луд ли си или си просто глупак? Сензорът отзад има само едно място и то е ПОД камерата. И не се оправдавай с правописна грешка- "под" и "над" се бъркат само когато ти липсва мозък.
  qhbz
 • Не знам колко пъти вече писах че сензора на S8 трябва да бъде над камерата точно по средата . А тук е пак на същото място та и по зле даже , няма как да не замазваш с пръста светкавицата . И постоянно ще го обръщаш да гледаш дали няма да е замажеш . Това си е подигравка с потребителите .
  gergoff
 • Нека да видим на Апле къде ще бъде пръстовия отпечатък и тогава коментирайте, и тогава коментирайте! За да е направен на дисплея иска още време и за двете компании, предполагам за S9 ще е на дисплея!
  apolon25
 • Кофти място за сензора за отп . Цапаш камерата докато намериш .
  sgs_maniak
 • Не ти е точен коментара . Това не е грозотия , а чиста простотия .
  gergoff