Промоция на Microsoft позволява закупуването на Windows 8 за 14,99 долара

Промоция на Microsoft позволява закупуването на Windows 8 за 14,99 долара
В пускането на Windows 8 Release Preview Microsoft официално потвърди информацията за старта на специална промоция, при която потребителите на компютри с Windows 7 ще могат да закупят ъпгрейд до Windows 8 Pro само за 15 долара. Програмата започва на 2 юни и ще продължи до 31 януари 2013 г., като всички потребители, придобили през този период компютри с Windows 7, ще получат възможност да закупят изгодно новата версия. Офертата е валидна в 131 страни и макар че засега не можем да намерим информация дали сред тях попада и България, почти сме сигурни, че това е така.

 • Извинявай, но не виждам какво грешноима в това, че мултитаскинга при Метро приложенията не е удобен за изпозлване при PC.
  keyone
 • Вие четиримата ме хвърлихте зад борда просто. По-добре да не коментирам какво мисля за написаното дотук.
  Sage
 • И аз съм доста доволен от вистата, харесва ми доста повече от 7, а 8 евентуално на таблет или нов WP, но на домашното ПЦ не сменям вистата за нищо на света. :)
  makeno
 • Има някакъв известен мултитаскинг, но определено е стъпка назад.
  keyone
 • По-скоро кучета ги яли тези, които си сложат 8.:D Лично аз съвсем доброволно си карам с Вистата и всичко си е перфектно, не виждам никакъв смисъл от ъпгрейд, още по-малко към 8-ица - това си е до известна степен даунгрейд, особено ако се ползват метро приложения на него (Без мултитаскинг и т.н.).;)
  mkpetrov