Ръководството на Sony Xperia C5 Ultra разкрива детайли за телефона

Ръководството на Sony Xperia C5 Ultra разкрива детайли за телефона

Sony Mobile се подготвя за премиерата на Xperia C5 Ultra (E5506, E5553), който познаваме и с кодовото име Lavender и преди нея в интернет се появиха страници от ръководството на смартфона, които потвърждават някои от детайлите за него. Изтеклите досега снимки на компоненти (преден панел и екран) ни показаха телефон с минимална екранна рамка и ръководството също включва схематични изображения с подобна конструкция.

В него се посочва, че Xperia C5 Ultra ще предложи 13МР основна камера, 2GB RAM, 16GB вградена памет със слот за microSD карта и ще работи с nano SIM карти. Изображенията разкриват и наличието на предна светкавица и се предполага, че тя ще прави компания на предна 13МР камера. Според слуховете ни очакват още 5,5” 1080р дисплей и 64-битов осемядрен чипсет MediaTek MT6752.

Източник

  • Виждали сме. Това Сони не е първото такова! http://www.gsmarena.com/sharp_aquos_crystal-6590.php
    Ванката
  • Виждали сме. Това Сони не е първото такова! http://www.gsmarena.com/sharp_aquos_crystal-6590.php http://arstechnica.com/gadgets/2015/01/hands-on-with-sharps-aquos-crystal-x-high-end-design-with-specs-to-match/
    Ванката
  • Скоро, много скоро, ще има и Z Ultra. А този , далече не е боклук. Къде си видял марков телефон с екран до края от ляво и дясно.
    Mutanta