Ранни рендери на LG V30 показват слайд дизайн

Ранни рендери на LG V30 показват слайд дизайн

Тази есен LG ще представи третото устройство в своята серия от фаблети V, но засега знаем малко детайли за него. Все пак очакваме да донесе повече промени спрямо V20, а наскоро се появи информация, че компанията ще го снабди с OLED дисплей, какъвто смята да ползва и при G7. Освен това предполагаме, че V30 ще предложи и другите особености, които са характерни за серията, като втори дисплей и двойна основна камера.

Аксесоари за:

Какви ще са промените в дизайна можем само да гадаем, а междувременно Ивън Блас (@evleaks) реши да ни покаже какви са били ранните идеи на дизайнерите на корейците. Според информацията устройството се разработва под кодовото име Project Joan, a споделените снимки разкриват слайд дизайн и допълнителен сензорен дисплей, който е поставен върху долната част. В затворено положение е видима само малка част от екрана, която служи за показване на различна информация и връзки към избрани приложения и контакти.

В отворена позиция върху него се разполагат виртуална клавиатура и допълнителни инструменти според активното приложение. Това е интересна концепция, но засега не е ясно дали компанията продължава да се придържа към нея или е избрала по-конвенционален подход. Преди дни разбрахме, че V30 ще бъде съвместим и с платформата за виртуална реалност Daydream, което също подкрепя информацията за наличие на OLED дисплей.

 • Sony Ericsson C901 , Sony Ericsson C902
  gergoff
 • Това много ми харесва, но на тази цена :X [u]http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/696/nokia-7280 [/u] Имам някъде една нокиа sapphire arte, цял ден я търсих и не я открих. Но си намерих един стар sony-ericsson w550i. Бачка без грешка :D
  LegolasElf
 • Прав си. Накрая нищо чудно всички да се обединят около един размер, както за USB стандарта, с цел да се ползва за персонален компютър. Самсунг показаха нещо в тази посока с новия модел, Apple също имат патент, където вместо тракпад стои телефона. Функционалност преди всичко.
  spe
 • Ако изпитваш някаква носталгия, извади една стара бракма от шкафа и ще ти мине веднага, обещавам. ;) Колкото и фешън да е индустрията, последните години функционалността определя дизайна. Ако това те притеснява, слагай наточени калъфи. Има ги в голямо разнообразие за популярните модели и са супер евтини за качеството, което предлагат. Примерно се сещам за един метален за ($10) от полиран CNC алуминий, с готически фрески. Ако си падаш по модните аксесоари ще си номер 1. Може да си добавиш клавиатура, батерия, проектор, втори екран и каквото се сетиш още, почти без пари.
  A4i
 • Страхотно изглежда. Дано стигне до пазара.
  spe
 • Много ми липсва някогашното разнообразие от телефони. Различни форми, функционалност, ОС. Сега всички са като клонинги. Тъч-плочка и това е. Дори менютата са еднотипни. Частите вътре са почти еднакви. Чудя се дали да не си купя някой ретро-модел.:|
  LegolasElf