Razer DeathAdder V2 Mini е с познат дизайн и компактен корпус

Razer DeathAdder V2 Mini е с познат дизайн и компактен корпус

Razer представи умален вариант на геймърската си мишка DeathAdder V2, DeathAdder V2 Mini, като по този начин разширява гамата си от по-компактни аксесоари. Новият модел до голяма степен предлага същия дизайн и подредба на бутоните каквито откриваме в наличния и досега по-голям вариант.

Новите телефони на Nokia са за всеки джоб и издържат повече

Новите телефони на Nokia са за всеки джоб и издържат повече

По-компактната конструкция предоставя възможност за удобен захват и за геймърите с по-малки ръце. DeathAdder V2 Mini тежи 62 грама и включва оптичен сензор с чувствителност 8500dpi. По данни на компанията бутоните имат издръжливост до 70 милиона кликвания, което означава, че няма да имате проблеми дори след няколко години игра. На корпуса е поставено и логото на компанията, което е с подсветка и опция за персонализиране на светлинните ефекти през софтуера Razer Synapse.

Наличен е кабел със сплетено покритие и крачета от PTFE, които позволяват безпроблемното движение. Mini моделът има един бутон за превключване на DPI спрямо два такива бутона при по-големия вариант. Страничните бутони очаквано са с по-малки размери. Покритието на корпуса е матово, а освен това е налична и добавка от лепенки, които могат да се поставят за допълнителен ефект против хлъзгане.

От Razer заявиха, че ще пуснат в продажба тази добавка и за някои от по-старите си модели. Цената на DeathAdder V2 Mini е 59.99 евро.

Източник: Razer