Razer пуска защитни и охлаждащи калъфи за iPhone

Razer пуска защитни и охлаждащи калъфи за iPhone

Razer представи първите си калъфи за мобилни устройства, които предназначени за iPhone и Razer Phone 2. Аксесоарите се казват  Arctech и Arctech Slim и ползват материала Thermaprene за ефективно охлаждане на устройствата. Новите решения ще позволят постигането на по-ниска температура при продължителни игрови сесии и са съвместими с iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, Xr, Xs и Xs Max.

Външното покритие на калъфите е от хибриден материал с мрежеста част, който е комбинация от поликарбонат и термопластмаса, а от вътрешната страна има микрофибърна тъкан срещу надраскване. Аксесоарите не пречат на функционалността за безжично зареждане на смартфоните и работата с безжични мрежи. Arctech Slim е с по-приятна визия и е по-тънък, а Arctech Pro предлага по-сериозна здравина на страничните рамки, като защитава устройствата от падане от височина до 3 метра.

Наличен е трети модел – Arctech Pro THS Edition, който добавя защита срещу надраскване на самия калъф. Компанията предлага и протектор за екрана, който ограничава синята светлина за намаляване на напрежението върху очите, но повечето смартфони вече имат софтуерно решение в тази насока. Калъфите са налични в черен, бял и розов цвят с цена 34.99 евро за Arctech Slim, 44.99 евро за Arctech Pro, 49.99 евро за Arctech Pro THS Edition и 44.99 евро за протектора за екран Blue Light.

Източник: Razer

Оферти на деня