Realme Buds Air Pro и Buds Wireless Pro са безжични и с ANC

Realme Buds Air Pro и Buds Wireless Pro са безжични и с ANC

Realme представи редица нови продукти днес, а сред тях са и два модела безжични слушалки с технология за активно шумопотискане, Buds Air Pro и Buds Wireless Pro. Buds Air Pro са първите напълно безжични слушалки на компанията с технология за активно шумопотискане (ANC).

По данни на Realme те предлагат до 35 децибела (35dB), което е постигнато чрез два микрофона. Наличен е и пропусклив режим, който позволява да чувате какво се случва около вас. Използвана е и технология за постигане на по-високо качество по време на разговори, Environmental Noise Cancellation (ENC), с която се ограничава околният шум.

В основата на Realme Buds Air Pro са 10-милиметрови говорители и чип S1, а теглото им е по едва 5 грама. Освен това е наличен режим за игри и е постигната латентност от 94 милисекунди. Издръжливостта на батериите със заряда и на кейса е до 25 часа при изключен ANC и още 5 часа с включен.

Използвано е и решение за бързо зареждане, като за 10 минути зареждане получавате 3 часа за плейбек. Пълното зареждане отнема час. Buds Air Pro поддържат управление чрез докосване и гласови команди. Слушалките са със силиконови накрайници, а освен това откриваме Smart Wear Detection, Bluetooth 5.0, Google Fast Pair и сертификация IPX4.

Buds Air Pro се предлагат в черен и бял цвят, като ще са налични в Индия от 16 октомври с цена 4999 рупии (58 евро).

Buds Wireless Pro също са с технология ANC, като отделните слушалки са свързани с кабел, който минава зад врата. Моделът поддържа LDAC кодек, позволяващ стрийминг на звуков сигнал през Bluetooth при до 990Kbps.

Друга интересна черта е лесното превключване между няколко свързани устройства чрез двойно натискане на многофункционалния бутон. Говорителите тук са с размер 13.6 милиметра, а в игровия режим латентността е 119 милисекунди.

Вградената батерия е с капацитет 160 mAh и позволява автономност до 16 часа с включен ANC и 22 часа при изключен. Зареждането става през USB Type-C порт и отнема 1.5 часа. Теглото на слушалките е 33 грама, а конструкцията им е с IPX4 сертификация. И тук откриваме технологията ENC, както и режим Bass Boost+.

Buds Wireless Pro разчитат на Bluetooth 5.0 технология за свързване и ще се предлагат в жълт и зелен цвят от 16 октомври. Цената им е 3999 рупии (46 евро).

Източници: Realme (1), (2)