Realme X2 Pro ще предложи чипсет Snapdragon 855+ и 64MP камера

Realme X2 Pro ще предложи чипсет Snapdragon 855+ и 64MP камера

Наскоро Realme представи новия си смартфон – Realme X2, а утре (04.10) се очаква да бъде анонсиран и неговият Pro вариант. От компанията споделят някои от ключовите характеристики на модела преди премиерата, благодарение на което научаваме, че Realme X2 Pro ще предложи четворна основна камера с 64-мегапикселов сензор и 8MP с ултраширокоъгълен обектив със зрително поле от 115 градуса спрямо 119 градуса при Realme XT и X2.

Системата ще предлага още телефото обектив с възможност за постигане на 20-кратен хибриден зуум и сензор за боке ефекти. Сред другите параметри са още екран с честота на опресняване 90Hz и чипсет Snapdragon 855+. Днес очакваме от компанията предпремиерно да споделят още подробности за теелфона, който ще бъде официално анонсиран в Европа (Испания) и Азия.

Компанията  загатна в Twitter, че устройството ще включва технология за бързо зареждане с мощност до 50W и ще зарежда батерията до 100% за 35 минути. Според Realme това ще е "най-бързото зареждане в Европа".

Източник: Realme

Оферти на деня

  • Не ги пускат по нашите пазари, защото няма смисъл. Само в Индия за вчерашния ден продадоха над 1 милион бройки от един модел. Но винаги можеш да си ги купиш от Испания, там ги има :) А този модел ще е мега, дано няма капки и вежди...
    arakchiev
  • Интересно защо никой от операторите не предлага апарати на тази марка. Според това което чета и гледам в ютуб смартфоните са качествени и на конкурентни цени.
    emonik
  • Кога ще имаме възможност да купуваме продуктите на този марка в България.
    emonik