Редизайн на Spotify улеснява слушането на подкасти

Редизайн на Spotify улеснява слушането на подкасти

Spotify започна разпространението на редизайн на секцията Your Library, който осигурява по-бърз достъп до съдържанието и улеснява ползването на многобройните подкасти в стрийминг услугата. Промяната засега ще е достъпна само за потребителите с платен абонамент, но очакваме, че с времето ще достигне до всички. Новият интерфейс разделя секцията на две части - музика и подкасти, а между тях се преминава с плъзване на пръст.

В първата веднага се показват вашите плейлисти, а плъзване с пръст позволява да преминете между любимите ви изпълнители и албуми. Дръпване надолу отваря поле за търсене плюс инструменти за филтриране и сортиране на съдържанието. Spotify е добавила и нова автоматично генерирана плейлиста, в която се намират всички песни, които сте харесали, така че лесно можете да я изтеглите за слушане офлайн. Ако нямате връзка с интернет, приложението вече ще показва запазените в телефона плейлисти на първо място.

Секцията с подкасти осигурява повече контрол над любимите ви предавания и помага за откриването на нови. Категорията Episodes показва на първо място епизодите, които сте започнали да слушате, а под тях се намират новите серии на всичко, за което сте абонирани. Има секция за изтеглени за слушане офлайн епизоди, а в раздел Shows се показват всички подкасти, които следвате, така че можете да разгледате и по-старите им епизоди. Най-горе в списъка са предаванията с нови серии.

Източник: Spotify

Оферти на деня