Redmi K30S може да включва познат дизайн

Redmi K30S може да включва познат дизайн

В края на септември Xiaomi представи двата си нови смартфона от висок клас Mi 10T и Mi 10T Pro. Междувременно изглежда компанията може да използва този нов дизайн на секцията с основната камера и в бранда си Redmi.

Препоръчани оферти

Това подсказва и снимка на Xiaomi Mi 10T споделена от China Mobile, като от телекома питат последователите си какво мислят за Redmi K30S. В последствие публикацията беше премахната, но разбира се следите остават.

Не е изненада, че Xiaomi ще пусне версия на смартфони от серия Mi и под бранда Redmi. Това се случи с Mi 9T и Mi 9T Pro, които в някои пазари се продават като Redmi K20 и Redmi K20 Pro.

Междувременно Redmi K30S (M2007J3SC) се появи и в TENAA, а с това са ясни и част от параметрите му, които показват, че това наистина е вариант на Mi 10T. Телефонът ще предложи 6/8/12GB RAM, 128/256/512GB памет за файлове и батерия с капацитет 5000 mAh.

Освен това са налични LCD екран с диагонал 6.67 инча и резолюция Full HD+, както и разположен отстрани на конструкцията четец на отпечатъци. Очаква се цената му да е около 550 евро и да бъде представен в края на този или началото на следващия месец.

Източници: TENAAWeibo, PlayfulDroid