Рекордни предварителни заявки за серията OnePlus 9

Рекордни предварителни заявки за серията OnePlus 9

В своя публикация в Twitter Главният изпълнителен директор на OnePlus, Пит Лау сподели интересни данни за предварителните поръчки на новата серия OnePlus 9. Според него заявките са над три пъти повече от тези за серията OnePlus 8 в рамките на първия ден от старта им.

Този засилен интерес е възможно да се дължи на подобренията въведени в камерите на устройствата. Те са възможни благодарение на партньорството между компанията и Hasselblad. Използваме случая и да ви попитаме какво мислите за новите устройства.

 

Вземи OnePlus 8, 256GB + 12GB RAM от Citytel на промо цена. Безплатна доставка до София, възможност за изплащане.

Вземи OnePlus 8 Pro, 256GB + 8GB RAM  от Citytel на промо цена. Безплатна доставка до София, възможност за изплащане.

Вземи OnePlus 9, 256GB + 12GB RAM от Citytel на промо цена. Безплатна доставка до София, възможност за изплащане.

Допадат ли ви новите модели в серията OnePlus 9?

 • Определено очаквах ДОСТА повече от модела. Както се изясни в камерите НЯМА нищо интересно/необичайно, даже са "средна работа", НО ... по заявка на 1+ > "РЕАЛНИТЕ ползи от сътрудничеството, ще се реализират СЛЕД 2/3 години." А като са ясни вече и цените - НЕ мерси, ще изчакаме (◔‿◔).
  Kuzmanow
 • Дизайнът е интересен, но цената е малко висока....
  [size=5][url=http://knb11.polezni-stranici.info]първи безлихвен кредит[/url],[url=http://tnw11.polezni-stranici.info]фланци за джанти[/url],[url=http://crt11.polezni-stranici.info]car rent sofia[/url],[url=http://tnw12.polezni-stranici.info]спортно окачване[/url],[url=http://crt12.polezni-stranici.info]rent a car bulgariа[/url][/size]
  pllb
 • Абсолютно никакви. Един от предните ми телефони се надра брутално някакси точно на стъклото на камерата. Въпреки че изглеждаше като нов. Исках да си спестя нещо подобно
  NSWDG
 • Едно време те бяха единствените, които слагаха сапфирени стъкла на камерите. Нещо много важно за мен. 1+1 беше феноменален телефон за времето си. След това имах и 3Т. Фен съм на марката, категорично. А в комбинация с CM, след това и LOS ставаше звяр. Защо е толкова важно да е сапфирено стъклото?
  Освен, че е малко по-здраво какви други плюсове има това?
  radko89
 • Едно време те бяха единствените, които слагаха сапфирени стъкла на камерите. Нещо много важно за мен. 1+1 беше феноменален телефон за времето си. След това имах и 3Т. Фен съм на марката, категорично. А в комбинация с CM, след това и LOS ставаше звяр.
  NSWDG
 • Ако камерата е на ниво на Samsung и Apple ... ок струва си. Ако не е тоя телефон и 500 долара не струва. Не е на тяхното ниво,но не е и чак толкова далеч от тях. Изглежда е доста трудно в софтуерно отношение да се стигнат големите играчи.
  YoungGuy
 • Ако камерата е на ниво на Samsung и Apple ... ок струва си. Ако не е тоя телефон и 500 долара не струва.
  tixooo
 • Да, не е лош, но цената вече твърде много се приближа до по-"премиум" устройства. Не, че OnePlus не са такива, но мисля, че имат какво още да подобрят. Дано камерата да си заслужава!
  marinpetkov1992