Рендъри на LG G9 разкриват четворна основна камера

LG продължава да развива портфолиото си от смартфони и скоро ще ни покаже наследник на LG G8, който беше представен на мобилния конгрес в началото на 2018. Не е изключено новото устройство също да бъде анонсирано в рамките на мобилния форум през февруари.

Благодарение на @OnLeaks и сайта CashKaro вече можем да видим и как ще изглежда G9 благодарение на първите рендъри на устройството, които са създадени въз основа на CAD файлове за производители на аксесоари.

На пръв поглед смартфонът прилича на комбинация между V50 ThinQ и G8X, така че LG можеше да се постарае малко повече по отношение на дизайна. Според информацията устройството ще предложи дисплей с диагонал 6.7 – 6.9", който ще има вграден сензор за отпечатъци. Забелязва се и капковидното изрязване за селфи камерата.

На дясната страна се вижда бутон за включване, а бутоните за звука са върху лявата страна. Отдолу се забелязват говорител, USB-C порт и жак за слушалки. Основната камера има четири сензора и е с хоризонтално разположение, но засега няма повече детайли около конкретните й параметри.

Източник: CashKaro