Рендъри показват Sony Xperia XA3 с двойна основна камера

Премиерата на Sony Xperia XA3 не се очаква преди началото на следващата година, но благодарение на CAD чертежи от производители на аксесоари, които са послужили за създаването на 3D рендъри, вече можем да разгледаме устройството в големи детайли. Снимките и видеото показват, че телефонът ще има двойна основна камера с хоризонтална ориентация, а светкавицата ще е поставена над нея. Очакваме още стандартен жак за слушалки и сензор за отпечатъци върху дясната страна.

Дисплеят ще е със съотношение 2:1, каквото засега беше достъпно само в премиум моделите на компанията. Панелът ще е с диагонал около 5.9" и вероятно ще има резолюция 1080 х 2160 пиксела, а според информацията размерите на корпуса са 155.7 x 68.3 x 8.4 мм. По отношение на характеристиките очакваме да видим чипсет Snapdragon 660 с 6GB RAM и 64GB вградена памет. Премиерата на устройството може да бъде през януари в рамките на изложението CES.

Източник: MySmartPrice

 • XA2 изглежда много по-добре. След като вече има модел Plus, този не трябваше да го правят и него лопата... Всъщност ХА2 е с по-нормални пропорции. Новият е много по-дълъг, но по тесен - нещо като голямо дистанционно. Не разбирам тая тенденция на "дългите" дисплеи.
  abando
 • Е, все пак нали трябва да следват и те поне малко тенденциите, добре че няма ноч.
  NickRey
 • Чаках ХА3 но като го гледам мисля да си взема ХА2...
  nikito_blend
 • Супер е телефончето. Важното е, че не е Гнусмас.
  Geonov
 • Поредния кютюк над 150мм... Щом и Сони пускат вече почти само лопати не е добре работата.
  abando
 • Честно казано пробвах наскоро такъв пръстов скенер поставен отстрани, на XZ1, е не знам, страшно неудобен ми се стори, за мен лично не е добро решение...(no)
  scenic