Revolut добавя възможност за търговия с акции (Обновена)

Revolut добавя възможност за търговия с акции (Обновена)

НОВО - Услугата вече е достъпна за всички потребители на Revolut, включително и тези със стандартен план.

Дигиталната финансова услуга Revolut вече предлага възможност за търговия с акции без допълнителни такси в Обединеното кралство и Европа. Първоначално тази възможност е налична за потребителите на Revolut Metal, които ще могат да осъществяват до 100 трансакции без комисиона. За всяка допълнителна сделка те ще бъдат таксувани с 1 паунд, а годишната поддръжка на портфолиото ще е 0.01% от стойността. Таксите няма да бъдат прилагани, докато услугата е в бета тест.

През идните седмици тази възможност ще бъде достъпна и за останалите потребители, които ще имат съответно по 3 и 8 безплатни превода. Максималната стойност на единичните поръчки за акции ще е 1000 долара. Потребителите ще могат да търгуват с акциите на 300 публични компании от New York Stock Exchange и NASDAQ в реално време. Планира се постепенно добавяне и на европейски борси сред възможностите за избор.

Акциите на големите компании може да са много скъпи, но Revolut предлага и възможност за покупка на части от тях с минимална цена 1 долар, което определено е добро предложение. За да могат да се възползват от възможността за търговия с акции, потребителите трябва да имат потвърден мейл адрес и качен идентификационен документ със снимка. Финансовият стартъп вече има 6 милиона потребители в Европа, като за малко над година само в Полша са добавени половин милион.

Източник: Revolut

Оферти на деня

  • A залози на рулетка? Плодчета, нещо? :)
    tzincbg