Samsung Galaxy Buds Live са с нестандартен дизайн и ANC

Samsung Galaxy Buds Live са с нестандартен дизайн и ANC

Samsung представи новите си изцяло безжични слушалки Galaxy Buds Live, които идват с доста необичаен дизайн, който наподобява много на бобено зърно. За постигане на тази форма вътрешните компоненти са разположени хоризонтално, а това им позволява и да не се подават извън ушната мида, което според компанията придава по естествена визия.

За оптимално пасване в ухото с модела идват и допълнителни накрайници. В основата на слушалките откриваме 12-милиметрови говорители, канал за баси и микрофон. Отвън на конструкцията са поставени още два микрофона, както и Voice Pickup Unit.

Два от микрофоните могат да бъдат използвани за откриване на позицията на устата и откъде идва гласът. По този начин се постигат оптимални резултати при активно шумопотискане при слушане на музика и разговори.

Galaxy Buds Live разполагат със специален игрови режим, който ограничава латентността, а издръжливостта на вградените батерии при слушане на музика е между 5.5- и 8 часа в зависимост от това дали са в режим на активно шумопотискане и е включена функцията за гласово активиране.

В придружаващият слушалките калъф са вградени батерии, които дават общо до над 20 часа издръжливост. Аксесоарът поддържа и технология за бързо зареждане, както и безжично зареждане Qi.

Отделните слушалки са с тегло 5.6 грама, а връзката със смартфона се осъществява чрез Bluetooth 5.0. Samsung Galaxy Buds Live ще са налични в Европа от 21 август в бронз, бял и черен цвят с цена 189 евро. Засега не е ясно кога те ще се появят официално и в България.

Източник: Samsung