Samsung Galaxy Buds Pro се появиха в ново видео

Samsung Galaxy Buds Pro се появиха в ново видео

Бъдещите напълно безжични слушалки на Samsung Galaxy Buds Pro се появиха в ново видео, което е споделено в YouTube от Digital Slang. Благодарение на него получаваме потвърждение за основните им параметри, а и имаме още по-добра представа за това как изглеждат те.

Слушалките са били закупени през Facebook, а по данни на SamMobile и други потребители са се сдобили с тях по този начин. Моделът има рейтинг IPX7 за водоустойчивост, поддържа безжично зареждане и използва технология за активно шумопотискане. Очаквано е наличен и режим за околен шум, който позволява на потребителите да чуват какво се случва около тях.

Според Digital Slang този режим е особено ефективен, но шумопотискането не е на висотата на това при Apple AirPods Pro например. От изтеклите преди това данни научихме, че слушалките ще предложат до 8 часа издръжливост с един заряд, а с включената в калъфа за съхранение батерия това време ще се удължи до 28 часа.

Очакваната цена на слушалките е 199 долара, като най-вероятно те ще бъдат представени на 14 януари заедно с новата серия смартфони Galaxy S21.