Samsung Galaxy Note20 ще разполага с поне 128GB вградена памет за файлове

Samsung Galaxy Note20 ще разполага с поне 128GB вградена памет за файлове

След премиерата на новата серия смартфони на Samsung Galaxy S20 е нормално да започне да се появява информация, свързана и с бъдещото поколение Note. Ако компанията възприеме новата схема за наименование, това най-вероятно ще е Note20. Благодарение на информация от Sammobile научаваме, че базовата вградена памет за файлове в серията ще е 128GB, което не ни изненадва.

По данни на изданието един от моделите в серията (SM-N981) ще разполага именно с толкова вградена памет. Това от своя страна означава, че почти сигурно стандартният Galaxy Note20 ще включва и слот за памет карта. Все още не е ясно дали корейците ще представят три модела в серията, по подобие на S20. Почти сигурно обаче ще видим поне две устройства, които ще наследят Note10 и Note10+.

Източник: Sammobile

  • Наистина ли написахте толкова тъпа новина .... Като нищо не се знае за телефона още, защо забога пишете такива тъпизми... Най-вероятно новият ноут ще бъде със същите камери като на самсунг S20 и S20 ultra ... ето ви още една новина... евтини драскачи на никакви новини.
    vankoMont