Samsung Galaxy S21 Ultra премина през тестовете на JerryRigEverything

Samsung Galaxy S21 Ultra премина през тестовете на JerryRigEverything

На 29 януари започват продажбите на телефоните от серията Samsung Galaxy S21, така че съвсем навреме Galaxy S21 Ultra попадна в ръцете на Зак от YouTube канала JerryRigEverything, за да бъде подложен на неговите тестове на издръжливост.

Препоръчани оферти

Дисплеят е покрит с Gorilla Glass Victus, но това не пречи той да започне да се надрасква, както се очаква от стъклото, при 6 по скалата за твърдост на Моос. Страничната рамка е алуминиева, както и бутоните за звука и за включване. Метална е и зоната около основната камера - приятна промяна спрямо стъклото в Galaxy S20 Ultra, което можеше да се счупи сравнително лесно.

Дисплеят издържа около 45 секунди на нагряване със запалка, а след това пикселите остават постоянно увредени. Внимавайте на какво подлагате своя телефон, но със сигурност не е добра идея да го нагрявате. Особено ако струва толкова.

Ултразвуковият сензор за отпечатъци продължава да работи коректно и след надраскване на стъклото над него, което също е добра новина. Устройството се справя и с опитите за огъването му, което показва, че конструкцията има достатъчна структурна здравина. Това също е нещо, което се радваме да чуем за телефон, чиято цена започва от 2550 лева.

  • Мнаго ясно, че ще е здрав, това да не е отъващ се Айфон:))
    Fenche1