Samsung Galaxy S9 може би ще има Dolby Surround високоговорители

Само две седмици преди премиерата на Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9+ в Барселона из интернет се появиха нова порция слухове около двете устройства. Според източници на сайта SamMobile те не само ще бъдат оборудвани със стерео високоговорители, но може би ще поддържат Dolby Surround и ще са настроени от AKG. Такова решение вече имаше в миналогодишния таблет Galaxy Tab S3, но досега Samsung не бяха го интегрирали в смартфон.

Ако слухът се окаже верен, то Galaxy S9 и S9+ ще са и първите флагмани на компанията със стерео високоговорители. Друга информация пък гласи, че корейците планират сериозни промени по виртуалния асистент Bixby, който получи противоречиви оценки. Сред тях са възможност за превод в реално време чрез Bixby Vision, което ще разчита на Google Translate. Bixby Vision ще получи и подобрени функции за добавена реалност.

Към момента Bixby може да идентифицира заведения и забележителности, които се намират пред вас или са в близост, за което се разчита на данни от Foursquare. Според SamMobile вече ще се използват данни от Google, които са много по детайлни. Естествено всичко това все още е в сферата на слуховете, а финалната информация ще получим по време на пресконференцията на Samsung на 25 февруари.

Източник: SamMobile