Samsung Galaxy Tab A7 и Galaxy Fit2 са новите достъпни попълнения на компанията

Samsung Galaxy Tab A7 и Galaxy Fit2 са новите достъпни попълнения на компанията

Заедно с частичното представяне на Galaxy A42 5G Samsung анонсира още няколко интересни продукта – това са таблетът Galaxy Tab A7, фитнес гривната Galaxy Fit2 и безжичното зарядно Wireless Charging Trio. Galaxy Tab A7 е най-достъпният таблет на компанията, като предлага TFT дисплей с диагонал 10.4 инча, резолюция 2000 x 1200 пиксела и съотношение екран-корпус 80%.

Таблетът е базиран на чипсет с осемядрен процесор, 3GB RAM, 32/64GB разширяема памет и батерия с капацитет 7040 mAh. Сред останалите параметри откриваме четири говорителя с технология Dolby Atmos, USB Type-C порт, жак за слушалки, Wi-Fi ac, Bluetooth 5.0 и опция за 4G LTE. Налични са 8MP основна и 5MP селфи камери.

Фитнес гривната Galaxy Fit2 от своя страна идва с AMOLED екран с диагонал 1.1 инча и извит екран. Сред основните параметри са сензор за измерване на пулса, издръжливост между 15 и 21 дни с един заряд на батерията (159 mAh), проследяване на редица видове тренировки и т.н. Конструкцията е пластмасова и има 5ATM и IP68 сертификации за издръжливост. Моделът ще се предлага в черен и червен цвят.

Третият нов модел е безжичното зарядно Wireless Charging Trio, което може да зарежда до три различни устройства едновременно. То идва с USB Type-C към USB Type-C кабел и ще е налично в черен и бял цвят. Интересен акцент е вдлъбнатината, в която пасва часовник. Разбира се, подложката е съвместима с всяко устройство, използващо стандарта Qi.

Засега не разполагаме с допълнителни детайли, свързани с новите продукти, включително с това колко ще струват те.

Източник: Samsung