Samsung Innov8 - върхова комуникация и мултимедия в едно устройство

Samsung Innov8 - върхова комуникация и мултимедия в едно устройство
Днес Samsung официално се присъедини към мегапикселовата надпревара при камерафоните с представянето на новия модел i8510, който ще носи името Innov8. Предназначен за мултимедийна употреба, телефонът ще се появи на пазара още през следващия месец на непотвърдената цена от 780 евро. Първият 8МР камерафон за компанията разполага с различни характерни за цифровите фотоапарати технологии като автоматичен фокус, разпознаване на лица, снимане при усмихване на обекта в кадъра и избягване на мигването. Телефонът е снабден с 2.8" дисплей, изобразяващ до 16М цвята, и ще се предлага в два варианта в зависимост от обема вградена памет - 8GB или 16GB. Не е пропуснат и microSDHC слот, поддържащ флаш карти с размер до 16GB. Камерата в i8510 е способна да записва QVGA видео при 120 кадъра за секунда и VGA при 30 fps, като заснетият материал ще може да се редактира направо в телефона. Феновете на мобилните забавления ще оценят предварително инсталираните игри Asphalt и FIFA 08. Мултимедийният смартфон ще позволява възпроизвеждането на DivX, WMV и MPEG4 видео и ще включва специален оптичен джойстик за удобно сърфиране в Интернет. Останалите екстри са вградено FM радио, 3D звук, стандартен 3.5 мм аудиожак, Wi-Fi и сензор за ориентация. Работещият с S60 3rd Edition Feature Pack 2 телефон предлага още aGPS приемник с опция за добавяне на геотагове към снимките и поддържа HSDPA.

 • :) a за качество на снимките на колко го оценяш ,много ми е интересно да разбера все пак там му е силата на телефона и именно затова предизвиква възторг в нас:)
  apolon25
 • Не е кой-знае какво !!! Прекалено пресилвате нещата. Може само за визия да се отцени на 5 по 6-тобалната ;-)
  Capo_69
 • "абе - нещастници са Самсунг. " ти изобщо направил ли си си труда да разгледаш какви снимки прави телефона или май пишеш на изуст? влез в темата и виж какво съм сложил там за да не се повтарям тука http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=200222&cat_id=5
  apolon25
 • Гадни снимки? По-скоро не.
  deezel
 • Върхов - да,да. С тая умряла резолюция,с тоя малък дисплей,без тъчскриин и с гадните снимки е много върхов ,абе - нещастници са Самсунг.
  BrutalTel
 • Никога не съм се впечатлявал от Samsung, но това чудо Innov8 i8510 направо ми закова погледа. По това, което успях да прочета из нета и като дизайн съм доста впечатлен. Браво Samsung! А в битката с SE C905 за мен очевидно надмощие има Innov8. И не съм единствен, като че ли: http://mobile-review.com/articles/2008/innov-8mp.shtml Просто върхов модел.
  РПГ - Sage