Samsung Omnia M е с 4" екран и Windows Phone 7.5

Samsung Omnia M е с 4
Макар на пръв поглед да изглежда, че Samsung фокусира усилията си основно върху Android, компанията не изоставя и мобилната платформа на Microsoft. Доказателство за това е премиерата на модела Omnia M, който за разлика от Omnia W има различен дизайн и добавя по-голям 4" Super AMOLED дисплей. Платформата е Windows Phone 7.5, а сред хардуерните особености присъстват процесор с работна честота 1GHz, HSDPA 7.2Mbps, Wi-Fi, Bluetooth, A-GPS, 4GB вградена памет, 5MP камера с автофокус, предна камера и батерия с капацитет 1500mAh.

В софтуерно отношение потребителите ще имат достъп до приложения като Family Story за споделяне на съдържание с други членове на семейството, мутиплатформената услуга за комуникация ChatON, AllShare за гледане на съдържание от телефона върху телевизор, Photo Studio за редактиране на снимки и Smart DJ за автоматично генериране на плейлисти. Не са пропуснати и предложенията на Microsoft като SkyDrive, Xbox и др. Продажбите на Omnia M (GT-I8350) ще започнат първо в Европа.

 • Пълна грозотия! :X
  TheNextOne
 • Защото нокия е основния конкурент на самсунг при уиндоус фоуните и един силен уиндоус фоун на самсунг ще отнеме бъдещите клиенти директно от нокия.
  makeno
 • Защо винаги трябва да има подигравки с Nokia или Apple? Какво общо има новината с Nokia?
  NickRey
 • По нищо не отстъпва на омниа 7, даже изостава в някои аспекти..
  makeno
 • Не е зле телефончето!
  t1ri