Samsung подарява Gear VR съдържание за нови потребители на Galaxy S7

Samsung подарява Gear VR съдържание за нови потребители на Galaxy S7

За ограничен период от време новите потребители на Samsung Galaxy S7 и S7 edge в Европа ще могат да закупят очилата за виртуална реалност Samsung Gear VR на специална цена и с тях ще получат достъп до ексклузивно съдържание в Oculus Store. Става дума за популярни платени игри и преживявания като Anshar Wars 2, Darknet, Drift, Keep Talking and Nobody Explodes, Ocean Rift и Starchart. Компанията не посочва каква е специалната цена на пакета и в какъв период е валидно предложението, но то допълнително би трябвало да увеличи потребителите, ползващи Gear VR. Samsung посочва, че през тази година е продала над 300 000 броя от очилата в Европа. Наскоро от Oculus обявиха, че през април потребителите на Gear VR са били 1 милион, което е впечатляващо постижение.

Източник: Samsung

 • [Quote]Изгубихме човешкото в нас[/Quote] Щом си пишем тук, значи прекараваш все някакво време пред екрана ;) Не разбирам кое човешко губим, VR-a просто е един различен начин на гледане на дисплея. Вместо да гледаш един фиксиран дисплей, технологията позволява малкото ти дисплейче да създаде един огромен виртуален 360 градусов 3D екран около теб. Ако ще играеш игра на компютър/телефон, защо да не игреш във VR? Просто примерно вместо в един 3D шутър да променяш това което виждаш с мишката, във VR-a го поменяш завъртайки се в определената посока, което на практика си е доста по-естествено. Дори приложения като street view, направо са си създадени за гледане по този начин, няма нищо общо между зяпането на монитора и виртуално да застанеш до някоя забележителност и да се огледаш наоколо. Може и да губя малко от човешкото в себе си, но предпочитам да плувам с акулите и да срещам други хищни зверове само във VR, a не в реалния живот :)
  board
 • Как да не е на далавера! Даже хората които купуват Богати, Пурше, Ламбурджино получават безплатно (подарък)най добрия двигател и ПРЕМИЯ най добрия лукс!!!
  katinar
 • Сигурен съм. Съжалявам, че моите представи за забавление не са свързани с екрани, чипове и т.н. Един ден, когато пуснат теке н, който директно се свързва с мозъка и има функция да ти пуска импулси на щастие, сигурно ще си ужасно щастлив. Изгубихме човешкото в нас, ей.
  muamamu1
 • Разбирам, че ти е тъжно, че за твоя телефон няма Gear VR, но недей страда и насочва гнева си срещу технологията :D
  board
 • Защото е пъ лна простотия да инвестираш пари в нова технология, когато имаш сериозни проблеми със старите, осоебно когато тази "функция" е пълна лиготия, лишена от реален смисъл. Дай ми нещо, което да мога да използвам, а не ме карай да се "забавлявам" с поредното занимание пред екрана.
  muamamu1
 • Защо да е излишно, просто е още едно нещо за което можеш да ползваш телефона си. Като притежаваш необходимия хардуер, който може да ти даде определен VR експириънс, защо да не се възползваш? Не разбирам, защо си толкова против VR-a и по-специално Gear VR-a?
  board
 • Еми да, най-добре да популяризираме поредната излишна "иновация", защо да не? :D
  muamamu1
 • Колкото и да спестиш, все си е далавера, X прилоцения по 10 Евро си става сума. Хубаво е да има инициативи за популяризиране VR-ите.
  board
 • Дал си 1500лв. за телефон, сега 10 евра ли ще пестиш?
  A4i
 • Изброените заглавия по принцип са по 10 евро, така че си е оферта да ги получиш безплатно. (yes)
  board