Samsung получава ексклузивно Here Maps за Android

Samsung получава ексклузивно Here Maps за Android
Samsung продължава своето отдалечаване от Google като обяви, че през октомври ексклузивно за телефоните Galaxy ще е налично приложение за достъп до платформата Here на Nokia. Бета версията на софтуера ще дебютира заедно с началото на продажбите на Gear S и ще се разпространява през магазина Samsung Apps.

Умният часовник ще предложи пешеходна навигация с походови указания и ще може да синхронизира предварително създадени маршрути със съвместимите устройства. Споразумението между двете компании всъщност покрива продуктите с платформата Tizen на Samsung каквито са часовниците от серията Gear.

http://360.here.com/2014/08/29/here-samsung-galaxy-android/

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Какво реално получават, че малко се обърках - Maps, Drive, Drive+ или всичко?
    tweeg
  • За чужбина мога и да се съглася (макар, че предварително се подготвям и не разчитам на нищо в последният момент), но за БГ да ми кажеш, че използваш тези \"екстри\"... ;) В БГ редовно използвам навигация (основно в градовете), въпреки, че знам пътищата, не искам да се натоварвам излишно с информация... ;)
    olx99
  • Повярвай колега в чужбина POI са много важни. Често сменям самите места и веднага трябва да разбера работата къде е, магазините да се пазарува, къде ще зареждам гориво и куп други неща. Тази навигация (Гармин Навигон) се справя със всичко много добре. Най-редовно пътувам по трасето Германия-България-Германия. Вече знам пътя и със затворени очи обаче в началото си беше трудно и без навигация трябва да знаеш къде кой път да хващаш само по табели. Абе изобщо не е лесно :| Доволен съм защото досега не ме е подвела нито веднъж. [B]в България много рядко да ползвам навигация.[/B]
    Scorpinox10
  • Какви екстри те гонят?!?! Навигацията е да те закара от точка А до точка Б за предпочитаният от теб начин (Бърз, кратък, икономичен и т.н.) И най-вече ПРАВИЛНО. Ако толкова си разглезен, че да гледаш след това POI-та и Street View-та и т.н., значи имаш много излишно време. iGO & Navitel съм си ги купил, защото са най-добрата комбинация (има места която едната покрива другата от грешки). Имам неограничен мобилен интернет, запитай се защо не използвам безплатните алтернативи (Google Maps, OsmAnd и т.н.)... :P
    olx99
  • [Quote]Това без картите, какви 660MB те гонят за навигация...[/Quote] Толкова е :D Ама има страшно много екстри. Като намериш някое място може и със Street view да го гледаш даже ;) Иначе може да си свалиш каквито карти си искаш дори и само на България. Между другото, понеже отворихте темата за незаконен софтуер, igo струва над 150 лева, Гармин Навигон около 100-117 лева --- да си ги е закупил легално някой (woo)
    Scorpinox10
  • [Quote]Първо се изтегля самата навигация около 660 мб.[/Quote] WTF?!?! :S:S:S iGO е 140MB Navitel е 92MB Това без картите, какви 660MB те гонят за навигация...
    olx99
  • [Quote]iGo е хубаво, но платено и то скъпо. Картите и те са с пари. Предполагам че си ги купуваш редовно ;) [/Quote] Ще замълча. Иначе картите и другите екстри се обновяват непрекъснато. Много съм доволен.
    buttman
  • [Quote]Хайде да не пишем глупости става ли ?[/Quote] OFF: В интерес на истината изобщо не са глупости. Има доста страни в които се проверяват електронните устройства за \"неподходяща\" информация вътре в тях. Ако имаш някой познат, който ходи по корабите може да го попиташ. Предимно се търсят неща свързани с детска порнография, но понякога изгарят и за нелегални приложения. Не става въпрос, че не можеш да минеш и така. Проблема е, когато веднъж решат да се заядат на границата.
    stefanicio
  • [Quote]Човек недей така с пиратския софтуер. Ще вкараш някой в беля.[/Quote] Хайде да не пишем глупости става ли ? Като няма какво да напишеш по дадена тема по-добре не пиши :|
    Scorpinox10
  • -
    npet
  • За мен най-добрата навигация за Android е iGO, след това Navitel.
    nmnikolov
  • [Quote]here са купили navteq - проиводителя на най-добрите (поне за igo) карти. Последните им карти са именно под името here.[/Quote] Новите карти на Гармин Навигон също са с това лого here map. [u]http://file.bg/c301505xFmyB[/u] Пробвайте Гармин Навигон и всичко друго ще забравите. Ето тук я качих последна версия е. Ако имате стара версия изтрийте всичко. Като инсталирате апк файла я пускате. Трябва да сте на wi-fi, че файловете да големи. Първо се изтегля самата навигация около 660 мб. После дава списък на държавите в Европа и отмятате кои да се свалят. Аз отмятам всички карти общо размера е около 2.3 гб. или общо трябва да имате свободно пространство малко над 3 гб (yes)
    Scorpinox10
  • here са купили navteq - проиводителя на най-добрите (поне за igo) карти. Последните им карти са именно под името here. навигацията на google maps е постна, но в някои случаи (предимно пешеходни) - става :)
    fintaraBG
  • -
    npet
  • Аз съм привърженик на Гармин Навигон Европа. Офлайн навигация с карти на цяла Европа + POI и много други екстри. Харесвам много и nDrive , но я нямам кракната след Андроид ICS (whistle)
    Scorpinox10
  • Не виждам нищо интересно в това, след като мога да си ползвам Гугъл Мапс... Хере-то не показва трафик, примерно... Поддържа офлайн карти, но за офлайн карти Хере бледнее пред iGo...
    KOBRETI
  • Е, то излезе ли веднъж за галакситата, смятай, че веднага ще бъде портнато.
    drkalo