Samsung потвърди, че премиерата на Galaxy S IV ще е на 14 март

Samsung потвърди, че премиерата на Galaxy S IV ще е на 14 март
Ако си спомняте, съвсем наскоро писахме, че Galaxy S IV по всяка вероятност ще бъде представен на 14 март. Докато тогава информацията не беше от официален източник, от корейската компания я потвърдиха по време на Мобилния конгрес в Барселона. Вицепрезидентът на мобилната дивизия на Samsung сподели, че премиерата на следващия водещ телефон в портфолиото им ще се състои на посочената дата в Ню Йорк. Събитието ще е забележително и защото това ще е първият път, в който телефонът ще бъде представен в САЩ от премиерата на серията Galaxy S през 2010 г.

 • :D:D:D Абе, супер дупер, това е тема за Самсунг, има си за ХТЦ, там си хвърляй семето от кеф :D Как реши, че ще си остане такъв, като още няма крайна информация за S4? С убитата и несменяема си батерия, с липсата на слот, с 4.7 ' дисплей и с физическото му орязване от долната бар лента, с по-голямия му размер дори от този на S3, с грозния си вид, с тия неща ли?...Мдаа най-великия тел. е това ХТЦ :D Аве момче, дори Хуавея му стана голям конкурент на това измислено ХТЦ! А S4 от сега още само по предварителна информация за възможностите си го е изял товя ХТЦ с парцалите :D
  kiroo
 • HTC One наистина е \"най-великия смартфон, съществувал някога\" НО ЗА СЕГА! А ако и камерата е по-добра от тестовите модели(имам предвид много по-добра), ще остане такъв, и след пускането на измисления SAMSUNG Galaxy S4 за дълго време!!!
  martin714
 • Дано си прав. Тия Куалкоми да си ги слагат за братята Хамериканци. За насам да пуснат последния Ексинос...
  David_Jr
 • Абе хора, стига с тези мании! Тва като да не е телефон ами междугалактически транспортер! :D
  mobilemann
 • Процесора ще е този който анонсираха преди месец това няма съмнение , винаги слагат процесора който пускат в началото на годината(whistle) очаква ни 8 ядрен процесор, нещо нечувано и невиждано:):P;)
  Beчния
 • Крайно време е да излезе шерифът от бара и да размаха пищовите, поставяйки другите по местата им. :) Ако процесорът е окта, както се пише, и екрана е АМОЛЕД, в което не се съмнявам, защото си е тяхна технология, го купувам, ако ще не от пластмаса, ми от хартия да е задния панел.
  David_Jr
 • :D В казармата едва ли си ползвал мобилен телефон :)(whistle) Винаги слагат за европа корейски процесор а това да зарежат амоледа са глупости това си е техен патент, дано да не е пластмасов а нещо стомана и стъкло ще е супер:) Обаче до последно всичко е покрито в тайна и няма изтичане на информация както стана и с 1,2 и 3 :)(whistle) Добре си пазят тайната на топ модела никой не знае все още как ще изглежда:)
  Beчния
 • Дано процесора на Qualcomm е само за американския пазар, както в момента S3 там се предлага с такъв процесор. Но ако дисплея не е AMOLED сериозно ще ме разколебаят, дали да го взема.
  board
 • Почвам да драскам дните на календарче, като едно време в казармата :D
  kiroo
 • процесора ако е по-добър от Октата да го слагат ама да зарежат амоледа ще е голяма грешка
  benx1111
 • То имаше подобни слухове и преди да излезе S3-ката така че до 14-ти нищо не се знае със сигурност.
  AVKansazov