Samsung пуска версия на Galaxy Buds Pro с Adidas Originals

Samsung пуска версия на Galaxy Buds Pro с Adidas Originals

По-късно тази седмица корейските потребители ще имат достъп до едно по-специално издание на слушалките Galaxy Buds Pro. Samsung обяви, че на 7 април ще пусне брандирана с логото на Adidas Originals версия, която идва с някои интересни екстри. Опаковката на Galaxy Buds Pro Adidas Original Special Pack напомня на кутиите от обувките на германската компания, а освен това слушалките идват в симпатичен макет на бейзболна шапка.

Цветовете на комплекта са бяло и зелено, което има за цел да акцентира върху еко усилията на Samsung и Adidas. Така например в конструкцията на Galaxy Buds Pro се ползва материал съдържащ 20% рециклирана пластмаса. Adidas пък пусна версия на класическия модел Stan Smith, която е с горна част от материала Primegreen, съдържащ 50% рециклирани материали.

Малката бейзболна шапка също е направена от рециклирана пластмаса. Комплектът идва и със специална тема, която се прилага автоматично при докосване на кутийката до телефона, a освен това е включен и купон за отстъпка при покупка на обувките. Galaxy Buds Pro Adidas Original Special Pack ще се предлага от 7 април в тираж 6000 броя на цена 279 000 вона (210 евро).

Източник: Samsung

Препоръчани оферти