Samsung работи по нова серия премиум устройства с името Galaxy F

Samsung работи по нова серия премиум устройства с името Galaxy F
В момента Samsung има две серии с устройства от висок клас - Galaxy S и Galaxy Note, но компанията може би ще добави към тях и трета. Това подсказва информация от корейското издание ETNews, според която компанията работи по нова серия от премиум устройства, която ще носи името Galaxy F и на практика ще застане на върха на мобилното й портфолио.

Източниците твърдят, че в началото на тази година Samsung са решили, че два топмодела не са достатъчни, за да са в крак с промените в мобилната индустрия, и имат нужда от устройство в още по-висок клас. В това има смисъл, тъй като Galaxy S4 се продаваше много добре през пролетта и лятото, но в началото на есента на пазара излизат новите флагмани на конкурентите, които осигуряват по-добри технически характеристики и функционалност. По това време е дебютът и на Galaxy Note 3, но все пак това е устройство с големи размери, които не допадат на много от потребителите. Затова втори флагман при смартфоните през есента ще е съвсем на място.

Тук очевидно ще се намеси серията Galaxy F, която трябва да видим в началото на следващата година (през март). В нея ще има устройство, което ще използва метал в конструкцията си и ще заложи на нов атрактивен дизайн. Разбира се, и техническите му характеристики ще са подобаващи на очакваната по-висока цена - сред тях ще са 8-ядрен процесор Exynos и 16МР камера с оптична стабилизация. Засега обаче още не е ясно какви ще са резолюцията на екрана и диагоналът му.

http://www.etnews.com/news/device/device/2834707_1479.html

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • emosat
  • Самсунг и лентови кабели на подвижни елементи от телефона си е рискова работа. :D
    vladovn
  • Може би ще изглежда така ;)
    Диян