Името на следващия телефон със сгъваем дисплей на Samsung е изненадващо (ново)

Ново (12.01) Според известния лийкър Ice Universe Bloom е просто кодово име на сгъваемия модел, а търговското му наименование ще бъде Galaxy Z Flip.

Препоръчани оферти

Оригинален текст (10.01 20:10) Благодарение на корейското издание Ajunews вече знаем имената на предстоящите смартфони на Samsung в серия Galaxy S и на новото устройство със сгъваем екран. Информацията идва от тайна среща, която компанията е провела с партньори по време на CES. Присъстващите са имали възможност да видят новите модели, а шефът на мобилното подразделение на Samsung Донг-жин Кох e потвърдил имената им.

На първо място се оказва, че слуховете за промяната на името на Galaxy S11 са верни и устройствата в серията ще са с названията Galaxy S20, Galaxy S20 Plus и Galaxy S20 Ultra. Това означава, че компанията изоставя името Galaxy S11. На срещата е било разкрито и името на новия телефон със сгъваем дисплей и се оказва, че той ще се казва Galaxy Bloom, а не както се смяташе досега Galaxy Fold 2.

Кох споделя, че дизайнът на телефона е вдъхновен от пудриерите на Lancome, а устройството ще е насочено към младите дами. Освен това се очаква Galaxy Bloom да се предлага в 5G вариант в Корея. Сгъваемият модел и Galaxy S20 ще предлагат възможност за заснемане на видео с резолюция 8K, като за целта от компанията си сътрудничат с Google за популяризирането на формата. Очаква се с премиерата на Galaxy S20, която е планирана за 11 февруари, YouTube да активира възможност за стрийминг на видео в 8K.

Източник: Ajunews

  • Вдъхновени са, разбира се, от MOTOROLA.
    julianjulian10