Samsung все още подобрява Galaxy Home

Samsung все още подобрява Galaxy Home

Година след представянето на умния говорител Galaxy Home с Bixby все още нямаме представа кога ще започнат продажбите му. Samsung не каза нито дума за него по време на премиерата на Galaxy Note10, но въпреки това компанията не се е отказала да го пусне на пазара.

Това става ясно от изявление на говорител на корейците за The Verge, в което се посочва, че работата за оптимизирането и подобряването на Galaxy Home продължава, а скоро компанията ще сподели повече информация за своите фенове.

Продажбите на Galaxy Home трябваше да започнат през април, но това така и не стана, а последната цел на Samsung беше за премиера през третото тримесечие. Това означава, че би трябвало да видим устройството в продажба до края на септември.

Междувременно в сайта на FCC се появи информация за по-малка версия на говорителя, но все още не знаем кога ще бъде представена официално. Не е изключено това да стане в рамките на изложението IFA в началото на септември, когато може да бъде обявен и стартът на продажбите на Galaxy Home.

Препоръчани оферти