Сайтът на Motorola разкри всичко за новите телефони в серията G7

Сайтът на Motorola разкри всичко за новите телефони в серията G7
На 7 февруари Motorola ще разкрие всички детайли около телефоните в новата серия G7, което ще стане на специално събитие в Бразилия - премиерата там е логична, защото това са пазарите, на които компанията има сериозен пазарен дял. Миналата година премиерите на сериите G6 и E5 бяха също в Бразилия, но в средата на април, което означава, че представянето на G7 ще стане с повече от два месеца по-рано. Две седмици преди това обаче всички телефони от новата серия се появиха в бразилския сайт на Motorola и макар че страниците им бяха свалени бързо благодарение на испанското издание на CNET вече знаем всичко за тях директно от източника.

Серията Moto G е най-важната в продуктовото портфолио на притежаваната от Lenovo компания, защото моделите от нея са на достъпни цени и се продават в най-големи обеми. Както вече знаем, новите устройства се казват Moto G7, G7 Plus, G7 Power и G7 Play, ще предложат изрязани дисплеи и спрямо характеристиките ще са на различни ценови нива в средния сегмент. От информацията става ясно, че Moto G7 и G7 Plus ще са с 6.24" дисплеи с резолюция 2270х1080 пиксела с капковидно изрязване и ще имат 4GB / 64GB памет, а батерията ще е с капацитет 3000 mAh. Първото устройство ще е снабдено с чипсет Snapdragon 632, второто ще заложи на по-мощния Snapdragon 636.

Препоръчани оферти

От Moto G7 Plus очакваме още двойна камера с 16МР основен сензор (f/1.7) и втори 5МР сензор за отчитане на дълбочина. За селфита има 12МР камера с бленда f/2.0. Moto G7 също има двойна камера, но основният сензор е 12МР с бленда f/1.8, а камерата за селфита е 8-мегапикселова (f/2.2). На свой ред Moto G7 Power и G7 Play би трябвало да са най-евтините в серията. Те също залагат на Snapdragon 632, но базовата им вградена памет започва от 32GB, а оперативната памет е съответно 3GB RAM и 2GB. Както подсказва името му, Moto G7 Power има батерия с голям капацитет - в случая 5000 mAh, а G7 Play е с 3000 mAh. И двата телефона са с 8МР селфи камера с бленда f/2.2, а основната камера е единична - 13МР в G7 Power и 12МР в G7 Play.

Източник: CNET