Сайтът на TENAA разкрива детайли за OnePlus 3

Представянето на OnePlus 3 е съвсем близо и доказателство за това е появата на телефона в сайта на китайския регулатор TENAA. Сертифицирането на модела разкрива не само детайли за неговите технически характеристики, но за пръв път ни дава поглед към реалния дизайн на устройството. Като цяло изображенията съответстват на публикуваната преди седмица от Ивън Блас снимка, но тогава имаше съмнения за нейната достоверност.

Препоръчани оферти

Сайтът на TENAA обаче разсейва това недоверие и показва телефон с метален заден панел, който напомня на устройство на HTC, Huawei или Meizu с голям хардуерен бутон, в който вероятно е поставен сензор за отпечатъци. Забелязват се още изпъкналата основна камера и линиите за антената върху задния панел.

Техническите характеристики според Блас включват 5,5" дисплей с резолюция 1080p, чипсет Snapdragon 820, 16MP основна камера, 64GB вградена памет и NFC, а допълнителните детайли от сайта TENAA разкриват батерия с капацитет 3000mAh, 4GB RAM и 8MP предна камера. Размерите на телефона са 152,6 x 74,6 x 7,3 мм при тегло 160 грама.

Източник: TENAA