Secretlab предлага геймърско бюро с интересна система за управление на кабелите

Secretlab предлага геймърско бюро с интересна система за управление на кабелите

Secretlab, която е популярна основно с геймърските си столове, представи първото си бюро, предназначено за геймъри. Magnus Metal Desk включва умно решение за управление на кабелите с аксесоари за магнитно прикрепяне директно към корпуса на бюрото.

От компанията предлагат специално създадени аксесоари с магнитно прикрепяне, които могат да задържат и кабела за зареждане на смартфона ви. Има и такива, които се закачват за краката на бюрото. В задната част е разположен цял отсек за кабели.

Secretlab предлагат и магнитна подложка, която е с името Magpad Desk Mat. Ако искате да добавите допълнителни ефекти, има и магнитни RGB ленти, които се свързват към задната част на бюрото. Magnus Metal Desk е с височина 735 мм и избор за дължина от 1.2 м или 1.5 м. От компанията предоставят 5 години гаранция за модела.

Цената на по-късия модел е 399 евро, а 1.5-метровият вариант е 449 евро. При предварителна поръчка получавате безплатно и Desk Mat - Signature Stealth Edition. Повечето магнитни аксесоари се продават отделно.

Източник: Secretlab