Системата за домашно кино Samsung HT-F6550W ви поставя в центъра на 3D забавлението

Системата за домашно кино Samsung HT-F6550W ви поставя в центъра на 3D забавлението

Системата предлага пълно и интегрирано 3D изживяване от висококачествени звук и картина

Системите за домашно кино отдавна са в арсенала на ценителите на висококачественото домашно забавление. За тези обаче, които непрекъснато търсят начини за усъвършенстване на изживяването, за доближаването му до реалността и за получаването на много по-силни емоции от него, Samsung създаде системата HT-F6550W.

Всепоглъщащият звук и картина, изградени от последните иновативни технологии на Samsung, са надградени с истински 3D звук, благодарение на функцията DTS Neo: Fusion, ексклузивно разработена за продуктите на компанията. Паралелно с това Samsung HT-F6550W надскача високото качество на звук и картина и предлага повишена функционалност с новите си характеристики.

Изключително качество на звук и картина
Звуковите характеристики на Samsung HT-F6550W ще вдъхнат нов живот на развлеченията вкъщи. Вграденият хибриден лампов усилвател възпроизвежда топъл, богат и мек звук, възможно най-близък до аналогов сигнал, като същевременно редуцира околния шум и други нежелани смущения. Функцията Crystal Plus филтрира звука двойно и намалява изменението му. Високоговорителят, изграден от стъклени влакна, допълнително помага за повишаване на чистотата на звука, като същевременно е устойчив на топлина и обира вибрациите от силния звук.

Функцията за възпроизвеждане на истинския 3D звук присъства ексклузивно в системите за домашно кино на Samsung. Технологията 3D Sound Plus се съчетава с DTS Neo: Ultra, за да създаде реалистичен 3D звук. По този начин можете да изживеете истинско 3D звуково приключение, при което звукът идва от различни точки на стаята. За пълното потапяне в любимото ви съдържание е необходима и реалистична 3D картина. Samsung HT-F6550W предлага именно такава, благодарение на 3D технология, която използва сложни алгоритми, за да сведе до минимум видимото напластяване на изображението. Full HD 3D функцията допълнително повишава изключителното зрително изживяване.

Богат източник на развлечения
Достъпът до видеото и музиката по поръчка става много по-лесно, благодарение на интегрираната опция Smart Hub. Съчетаването на функции от магазина за приложения Samsung Apps, вградената възможност за Wi-Fi връзка и съвместимост с технологията AllShare ще изгради изключителна безжична мрежа в дома ви, която предлага неограничен избор от развлечения.

Благодарение на въведената през 2007 г. от Samsung технология Anynet+ можете с едно дистанционно управление да контролирате множество устройства. Това означава, че в стаята вече няма да има бъркотия от заплетени кабели, тъй като технологията дава възможност за дистанционно управление на устройства, използващи HDMI кабели за свързване към HD телевизор. Освен това задните сателитни високоговорители ползват безжична връзка, което допълнително редуцира кабелите в стаята.


Втора употреба с гаранция