Skype за Windows 8 вече поддържа работа с файлове

Skype за Windows 8 вече поддържа работа с файлове
Skype за Windows 8 и Windows RT получи сериозна актуализация, която най-накрая добавя отдавна чакана функционалност към програмата. Актуалната версия в Windows Store e 1.5.0.109. Освен най-различни дребни подобрения в производителността и стабилността в нея вече е включена и възможност за потребителите да изпращат и получават файлове, която по необясними причини отсъстваше до момента от приложението.

http://apps.microsoft.com/windows/bg-BG/app/skype/5e19cc61-8994-4797-bdc7-c21263f6282b

 • Да, такъв е екрана и пак не работи. По памет не мога да ти кажа дали е 1360*768 или 1366*768, но е едно от двете. Друг е проблема.
  agb
 • Заради формата на екрана е , за да работи разделянето на екрана трябва да 16:9
  aliask
 • Не е така. Когато пратиш програмата на заден фон можеш да извикаш кратко меню и да избереш \"Snap Left\" или \"Snap Right\" (не знам точно как е изписано в българския интерфейс). Това важи за всяка програма от \"Модерния\" интерфейс, стига видеокартата ти да има необходимата мощ. И скайпа си остава активен през цялото време и може да си чатиш и говориш и гледаш през видеото и да си пращаш файлове колкото си искаш докато си вършиш и другата работа. Разбира се не може да отвориш едновременно 10 чат прозореца, както на десктоп версията, но все пак този интерфейс е предвиден предимно за таблети и малки екрани. На някои стари компютри функцията за разделяне на екрана не работи, но не знам все още дали е резултат от драйверите, или от хардуера. Аз съм сложил Win8 на един 8 годишен лаптоп с процесор Centrino на 1.6 Гх за проба и на него това не работи.
  agb
 • Като говориш глупости, поне да беше попрочел по въпроса, а не да се излагаш...
  KOBRETI