Следващият флагмански чипсет на Samsung ще бъде представен на 12 януари

Следващият флагмански чипсет на Samsung ще бъде представен на 12 януари

Samsung разкри, че се кани да представи своя следващ флагмански чипсет Exynos на 12 януари. Тази дата едва ли е избрана случайно, защото според досегашните слухове корейците възнамеряват да анонсират серията Galaxy S21 само два дни по-късно.

Краткото тийзър видео в Twitter завършва с думите "Exynos is back", с което компанията вероятно иска да намекне, че очакваният Exynos 2100 наистина предлага високата производителност, която се очаква от него. През последните години чиповете на компанията отстъпваха на предложенията на Qualcomm, така че очакваме да разберем каква ще бъде промяната.

Според известното досега подобрението ще дойде от изоставянето на ядрата по собствен дизайн и залагането на стандартните ядра на ARM. Очакваме да видим 8 ядра с различни задачи - едно с много висока производителност, три бързи и четири с ниска консумация на енергия. Те ще бъдат съпроводени от графичен ускорител Mali-G78.


Втора употреба с гаранция

  • Смарт часовникът на Huawei не е толкова смарт, колкото този на Самсунг !
    Боби13
  • Дам,в интерес на истината всеки който чете този форум може да му стане пределно ясно кой е най-голямото “зомби” и на коя марка ;)
    pretorianec
  • Не издържа да напишеш за Самсунг :) Няма никаква гимнастика, просто приложения, както всички останали :) Харесвам много Самсунг и ползвам негов смарт часовник, както и смарт тв, но не и смарт телефоните му ! А защо не и Смарт часовник на Huawei? Например новия им модел? Не е ли по-добре от гледна точка на взаимодействие и функции,между часовник и телефон?
    pretorianec
  • Не ставаш за рекламен агент на Самсунг :) Далече са от това да са Мерцедеса при смартфоните, както и която и да е друга марка :) Цената за хубавото нещо няма значение, за да я изтъкваш, както и невинаги е критерий за класа :)
    Боби13
  • Не издържа да напишеш за Самсунг :) Няма никаква гимнастика, просто приложения, както всички останали :) Харесвам много Самсунг и ползвам негов смарт часовник, както и смарт тв, но не и смарт телефоните му ! Samsung е Mercedes при телефоните.
    Правят най- добрите Андроид телефони. Винаги те са с най- иновативни и модерни телефони.
    Зага най- доброто на пазара, да не се спомене?
    Цената му е наистина много висока и не е за всеки, но може през 2 или 3 години да го обновяваш телефона си.
    Весело посрещане на новата 2021 и S21 Ultra 😘
    Fenche1
  • Не издържа да напишеш за Самсунг :) Няма никаква гимнастика, просто приложения, както всички останали :) Харесвам много Самсунг и ползвам негов смарт часовник, както и смарт тв, но не и смарт телефоните му !
    Боби13
  • Странното е, че не усещам липсата на GMS ! Част от приложенията на Гугъл може да се ползват, естествено без акаунт, като Снимки и Карти ! А чрез секция ,,Бързи приложения" в AppGallery може да се ползват специално изготвени уеб базирани приложения, където може да се ползва акаунтът ! Отделно има и програма vmos - виртуален Андроид като отделно приложение ! Вярно е, че е стара версия 7.1.2, но някои не могат, като например станалото пословично приложение ,, Лидъл плюс", което не работи :) :) :) За снимките не съм взискателен, но съм доволен от това, което предлага ! В Harmony ще могат да се ползват Андроид приложения! Да не спамим тук, защото темата е за друга марка и техния флагман ! Весела Коледа ! Честито Рождество Христово,
    Щом е Андроид телефон и не е Айфон е добре. Ама защо не избра Samsung, за да не правиш тия гимнастики с приложенията?
    Fenche1
  • Странното е, че не усещам липсата на GMS ! Част от приложенията на Гугъл може да се ползват, естествено без акаунт, като Снимки и Карти ! А чрез секция ,,Бързи приложения" в AppGallery може да се ползват специално изготвени уеб базирани приложения, където може да се ползва акаунтът ! Отделно има и програма vmos - виртуален Андроид като отделно приложение ! Вярно е, че е стара версия 7.1.2, но някои не могат, като например станалото пословично приложение ,, Лидъл плюс", което не работи :) :) :) За снимките не съм взискателен, но съм доволен от това, което предлага ! В Harmony ще могат да се ползват Андроид приложения! Да не спамим тук, защото темата е за друга марка и техния флагман ! Весела Коледа !
    Боби13
  • HTC 10 години, а сега Huawei Mate 40 pro :) Но се надявах да е загадка за Аполон :) Когато написа за “умиращата” за други марка веднага се сетих коя е! Напоследък постоянно погребват Huawei... колкото до тази която практически е няма първото ми предположение беше Nokia(сегашното извращение не го броя)а на второ място предположих HTC!
    Сподели нещо за Mate 40 Pro моля! Скъп телефон(особено без GMS)но не се предават и това си е! С нетърпение чакам да видим новата Harmony OS.
    pretorianec
  • HTC 10 години, а сега Huawei Mate 40 pro :) Но се надявах да е загадка за Аполон :)
    Боби13
  • Боби, признай си че си скрит айфонси зомби?
    Добре де с какъв телефон си?
    Аз купувам телефоните не само и единствено заради марката, но не харесвам много неща при Ябълката и тяхната ОС ! Нека всеки си харесва това, което му е на сърцето, но не да прекалява с хвалебствията :) С телефон на умиращата, според много хора, марка, но не и според мен :) Преди пък бях с друга марка до последно, тоест докато практически изчезна :) Весела Коледа :)
    Huawei?
    pretorianec
  • Боби, признай си че си скрит айфонси зомби?
    Добре де с какъв телефон си?
    Аз купувам телефоните не само и единствено заради марката, но не харесвам много неща при Ябълката и тяхната ОС ! Нека всеки си харесва това, което му е на сърцето, но не да прекалява с хвалебствията :) С телефон на умиращата, според много хора, марка, но не и според мен :) Преди пък бях с друга марка до последно, тоест докато практически изчезна :) Весела Коледа :)
    Боби13
  • Боби, признай си че си скрит айфонси зомби?
    Добре де с какъв телефон си?
    Fenche1


  • Пак изпълзя :) :) :) Ако и на това чудо отзад кажеш, че е естетично ? Става дума за модула на камерите ? Стои като пришито :)
    Много от съфорумниците го харесаха и е станал много красив, е да айфона 12 е грозен ама какво да си прай :D съдба :lol:
    Грозен не грозен всички го искат пък самсуняците никой не ги ще ето още малко от тази жалка компания https://mobilebulgaria.com/news/samsung-premahna-publikatsiya-v-koyato-se-prismivashe-na-apple-za-zaryadnoto-na-iphone-12
    Толкова да ме дразнят тези двулични изяви...
    После се чудят хората защо не бих купил телефон от тях...
    radko89
  • Значи, още не сме видяла най - доброто от Samsung. Пак изпълзя :) :) :) Ако и на това чудо отзад кажеш, че е естетично ? Става дума за модула на камерите ? Стои като пришито :) Много от съфорумниците го харесаха и е станал много красив, е да айфона 12 е грозен ама какво да си прай :D съдба :lol: Не го сравнявам с никой телефон, но ти няма начин да го разбереш ! Явно ТИ харесваш планката отзад ! За мен стои като придатък и си казвам мнението, като за разлика от теб, не го обвързвам с твърдение колко са велики Самсунг или която и да е друга марка ! И Фенче на древногръцките богове..... нямал съм, нямам, няма и да имам Ябълка ! За теб света е само Самсунг и Ябълката :) Да, ама не, за щастие :)
    Боби13
  • Значи, още не сме видяла най - доброто от Samsung. Пак изпълзя :) :) :) Ако и на това чудо отзад кажеш, че е естетично ? Става дума за модула на камерите ? Стои като пришито :) Много от съфорумниците го харесаха и е станал много красив, е да айфона 12 е грозен ама какво да си прай :D съдба :lol: Грозен не грозен всички го искат пък самсуняците никой не ги ще ето още малко от тази жалка компания https://mobilebulgaria.com/news/samsung-premahna-publikatsiya-v-koyato-se-prismivashe-na-apple-za-zaryadnoto-na-iphone-12
    Dan4o13
  • Значи, още не сме видяла най - доброто от Samsung. Пак изпълзя :) :) :) Ако и на това чудо отзад кажеш, че е естетично ? Става дума за модула на камерите ? Стои като пришито :) Много от съфорумниците го харесаха и е станал много красив, е да айфона 12 е грозен ама какво да си прай :D съдба :lol:
    Fenche1
  • Значи, още не сме видяла най - доброто от Samsung. Пак изпълзя :) :) :) Ако и на това чудо отзад кажеш, че е естетично ? Става дума за модула на камерите ? Стои като пришито :)
    Боби13
  • Значи, още не сме видяла най - доброто от Samsung.
    Fenche1