Слух: Дизайнът на iPhone 6 ще напомня на iPhone 5c и iPod nano

Слух: Дизайнът на iPhone 6 ще напомня на iPhone 5c и iPod nano
Според японския блог Macotakara, цитиращ сигурен източник, Apple подготвят 2 модела iPhone с 4,7- и 5,7-инчови дисплеи, които са финалните кандидати за следващото издание на iPhone. Общото между двата модела е, че ще използват елементи от дизайна на iPhone 5c и седмото поколение на плеъра iPod nano. Според същия източник по-големият iPhone няма да е заместител на iPhone 5c и ще бъде от по-висок клас, но не е ясно дали ще има поликарбонатен корпус.

Очаква се новият модел да има бутони за сила на звука и за изключване на звуците като тези на iPhone 5c, както и неговите заоблени задни ръбове. Macotakara твърди, че 5,7-инчовият прототип е дебел само 7мм, което от своя страна ще доведе до изпъкваща от корпуса камера, подобно на петото поколение iPod, но не е изключено Apple да увеличи малко дебелината, за да избегне издатината.

http://appleinsider.com/articles/14/03/11/rumor-design-of-apples-new-big-screen-iphone-will-be-cross-between-iphone-5c-7th-gen-ipod-nano

  • Всички знаем, че iPhone еволюира с 2, 3, 4, 5......S-овето са просто ъпгрейд. Аз лично не мога да кажа, че 2,3,4 и 5 са с "еднакъв" дизайн....... П.С. Освен изработка, никой не коментира факта, че 4 годишен модел, получи поддръжка с най-новата iOS 7.1 и отзивите са повече от прекрасни. Не знам "желязо" на друг производител от преди 4 години да поддържа последната и най-актуална OS. Ето това е силата на Apple.
    omax
  • новият иФон ще е като стария (като всеки от старите) и това е супер... но иначе е проблем, че галакситата си приличат :D
    KOBRETI
  • С други думи искат да кажат, че ще си е все същото л***о :D
    Scorpinox10