Слух: HTC M7 ще се появи във Франция на 8 март за 650 евро

Слух: HTC M7 ще се появи във Франция на 8 март за 650 евро
Нова информация за очаквания супертелефон на HTC подсказва, че продажбите му във Франция ще започнат на 8 март на цена от 650 евро. Това става ясно от вътрешен документ от веригата магазини PhoneHouse, с който са се сдобили от сайта FrAndroid. По-късно документът беше свален от сайта, но все пак до голяма степен потвърждава досегашната информация, че продажбите ще започнат скоро след очакваната премиера на 19 февруари. Прави впечатление, че се ползват името M7, което досега се считаше за кодово, и изображение, показващо различен външен вид от снимките, които видяхме през последните дни.

Тъй като документът е създаден за вътрешна употреба, не е изключено като илюстрация в него да е ползвано първото изображение, което се появи онлайн, а то е по-скоро схематично и не показва финалния дизайн. Преди дни видяхме как служителите на HTC скандират името M7 по време на парти за края на китайската година. В текста се посочват и познатите технически характеристики - 4,7" дисплей с резолюция 1080р, 32GB вградена памет, интерфейс Sense 5 и LTE възможности.

http://www.frandroid.com/rumeurs/127826_exclu-le-htc-m7-serait-lance-officiellement-le-8-mars-a-64990-euros/
http://www.gsmarena.com/htc_m7_to_launch_on_march_8_in_france_priced_at_650-news-5496.php

 • Не забравяй, че повечето таблети от висок клас нямат вграден GSM-модул, а това значително вдига цената на устройствата!
  Ванката
 • Началната цена за несубсидиран флагаман не е голяма.
  sirgeorge
 • Тая сигурност си я запази за себе си...
  nikolay0876
 • ДА може цената да е почти еднаква на М7 и Iphone 5 , но съм сигурен , че като технически характеристики ( дисплеи, процесор, камера и т.н ) М7 ще го удари в земята :)
  Lu4o83
 • Iphone e 600 евро, не е 1500-2000лв. Естествено има и магазини, където е по толкова. Иначе цената на М7 се очакваше да е толкова, както и почти сигурно след 2 месеца ще е 500 евро, ако съдим по предишните модели на htc и галакси 3 и ноут 2. Но мисълта ми е, че няма логика, при условие, че таблетите с подобен хардуер са по-евтини като пари. Съответно и цената им не пада толкова бързо и много като на телефоните. :) А още повече и при наличието на нексус 4 за 300-350 евро. :)
  makeno
 • Никой не те кара да ги даваш, първо и второ, как ще вкараш тоя функционален компютър в джоба си, барабар с монитора и периферията?)) Уви, почти всеки флагман (предполагам това е флагман) струва подобни пари първоначално. ;)
  fintaraBG
 • Iphona понеже всяка версия е с нов дизаин ? , и не струва по 1500лв.-16GB и 2000лв-36GB ??? xaxax :)
  Lu4o83
 • Тия какво им става? 650 евро за ТЕЛЕФОН? Айде сектир, за тези пари си купувам един не лош, напълно функционален компютър...
  Parmenion
 • HTC правят еднакви на дизайн телефони, лично на мен не ми харесват.
  Onzi123