Слушалки Galaxy Buds+ за поръчалите Samsung Galaxy S20+ и S20 Ultra

Както е тръгнало, до 11 февруари ще знаем всичко за очакващите премиерата си тогава модели от серията Galaxy S20. Поредната порция изтекла информация разкрива, че направилите предварителна поръчка за двата по-скъпи модела Galaxy S20+ и S20 Ultra ще получат безплатно новите безжични слушалки Galaxy Buds+.

Това разбираме от публикувано от Ивън Блас (@evleaks) промоционално изображение, в което са показани части от задните панели на двата модела, както и слушалките, които вероятно ще бъдат представени също на 11 февруари.

Засега не знаем на кои пазари ще е налично предложението, но има голяма вероятност да го видим и тук – миналата година Samsung също подари Galaxy Buds с избрани модели Galaxy S10. Според слуховете новите слушалки ще имат по-голяма батерия, но не и функция за шумопотискане. Запазват и познатия дизайн.

Източник: Evleaks

 • Не се купуват, просто спазваш условията на промоцията(нали, ако има такава) и от Самасунг ти изпращат слушалките на посочен от теб адрес.
  board
 • Боард, как мога да си купя с тази екстра с слушалките към телефона безплатно? Откъде си го купи миналата година? Благодаря предварително. Мисля топ модела им да си взема тази година , сега съм с S9+, на две години си обновявам телефоните.
  apolon25
 • Екстра са си слушалките. Аз получих едни миналата година с S10 и ги ползвам доста, винаги са с мен във фитнеса. Удобно е, че не си играеш да ги включваш, съвзваш и т.н. само вадиш и слагаш в ушите. Стоят стабилно и няма опасност да паднат. Полезна е и опцията да ги заредиш от телефона, ако си забравил да го свършиш предварително. За мен със сигурност са най-полезната добавка, която съм взимал като бонус с телефон.

  За съжаление, слушалките миналата година не бяха за всички предварително поръчали, а имаше и екстра занимавка. Регистрираш се в Мембърс като вземеш телефона, после чакаш да пуснат ивента след няколко седмици и да си ги заявиш, след това повече от месец чаках да ги изпратят.... а най-лошото беше, че дори изчитайки официалните условия и разговаряйки с представители на Самсунг, не можеше да разбереш коя от стъпките точно е важна за състезателния принцип, дали се класираш за едни от 1000-те слушалки(май толкова бяха).
  Дано тази година са го направили по-умно или има за всички.
  board
 • Да си ги задържат и без това никой не им ги купува.
  По-добре да дават защитен калъф или истинско бързо зарядно, а не да си го купуваш отделно. Едно време и безжично зарядно даваха към S7, ама се оказа пълен боклук и го изхвърлихме.
  Spikul