Снимки на Huawei Ascend W1 с Windows Phone 8

Снимки на Huawei Ascend W1 с Windows Phone 8
Около премиерата на Windows Phone 8 най-много се говори за моделите на Nokia, HTC и Samsung, но това съвсем не означава, че няма други компании, които също подготвят телефони с новата версия на платформата. Една от тях е Huawei, които работят по два телефона - Ascend W1 и W2. Според предварителната информация Ascend W1 би трябвало да видим до края на годината, но дотогава можем да разчитаме и на тези изтекли предварително снимки на телефона. Изглежда, че и Huawei са решили да осигурят цветни алтернативи за потребителите, имайки предвид синия корпус на снимките.

Устройството, изглежда, няма да е много скъпо, тъй като дисплеят на телефона е с WVGA резолюция. Ascend W1 ще разполага с 512 МВ RAM и 4GB вградена памет, а процесорът му ще бъде двуядрен Snapdragon с честота 1,2GHz. Общо взето, тези характеристики ни навеждат на мисълта, че той ще бъде смартфон от по-нисък клас, както подсказа и DigiTimes.

 • спекулации. не вярвай на всичко в интернет.
  chilko
 • Благодаря,информацията ми беше полезна.Казваш,че това е така при модели от "първата вълна".Това значи ли че занапред ще видим различна външност при моделите със WP8 на различните марки?:|
  rusike
 • Няма значение, дали марката е Huawei, HTC, Samsung или Nokia. Всички устройства от първата вълна са "референтен модел" на Compal, който е ODM производител, демек дори сам си проектира телефончетата - разбира се по спецификация на поръчителя M$. След това отпечатва различна марка и SKU на капака, в зависимост от това кой е взел стоката на консигнация от M$ - дали това е Huawei, HTC, Samsung или Nokia. Дизайна на телефончетата отвън е собственост на M$. Сори, но при това положение аргументите на Nokia за някаква уникалност не струват и пет стотинки. (beer)
  A4i
 • Това е защото нокиа си казаха тежката дума и останалите ги копират. Има една особеност сега, че нокиа не е епъл и няма да тръгне да ги съди, а ще си докара изгодата, като ще си предлагат софтуера на чуждите производители, както гугал прави хром за айОс.
  vYv