Снимки на вътрешността на iPhone 6?

Снимки на вътрешността на iPhone 6?
9to5Mac публикуват снимка на платката на следващия iPhone, който ще бъде представен след този, който очакваме да видим през октомври. Макар и винаги да можем да поставим под съмнение подобно изображение, разположението на елементите съвпада с това, което сме виждали до момента, a и устройството на снимката очевидно използва процесор A6. Засега слухове за iPhone 6 наистина няма много, а според съществуващите такива той ще работи с четириядрен процесор, който ще е базиран на архитектурата на Exynos 4.

 • Хаахаха, видяхме платката на Iphone 5 , че чак и на Iphone 6 показвате. След Iphone 5 може вече и да не съществува Aplle. Никой не може да прецени какво ще има на другия ден, камо ли след 2-3-5 години.
  RysnakaSaT
 • аве то iphone 5 не е излязал че и iPhone 6 изкарахте от вътре ама ги пишете тия новини без да мислите
  Mobi_service
 • Изместваме темата, но не виждам някакви съществуни разлики от С3 иначе е много готин всичко е много стилно, а писалката е уникална-тъкмо няма да си цапа дисплея с пръсти този, който го ползва. Работи страшно бързо няма и помен от лаг, сейм С3. По темата искам да попитам какво означава, че процесора в 6-ка, ще ползва архитектура на Ексинъс 4-та серия? В смисъл, като ревът че само им копират идеите, защо не си измислят изцяло техен процесор и те да си го произвеждат? Айде сега едно дело за патент на процесорите Ексинъс от Самсунг...:D
  Ванката
 • Я по- добре кажете нещо за SG note II http://www.youtube.com/watch?v=SBoZSwWet9o&feature=g-all-u
  GSMaster